Έτσι θα αγαπήσεις τον εαυτό σου μέσα σε 20 λεπτά!

By

Βάλε στο mute μια και καλή  αυτήν την εσωτερική φωνή, που σου λέει πως δεν είσαι αρκετή στη δουλειά, δεν προσπαθείς αρκετά, δεν είσαι αρκετά όμορφη, δεν, δεν, δεν…

Δεν χρειάζονται ώρες, ούτε θαύματα, αλλά μόνο 20 λεπτά για να αρχίσεις να αγαπάς τον εαυτό σου.

Γιατί αν κάτι ξεχνάμε -και βάζω και τον εαυτό μου μέσα- είναι να δώσουμε λίγο χρόνο και πολλή αγάπη σε εμάς.

Το να αγαπήσεις τον εαυτό σου ομολογώ ότι δεν είναι εύκολη δουλειά. Είναι μάλιστα πολύ πιο δύσκολο από το να αγαπάς τους άλλους παρά να κάνεις κάθε μέρα μια μικρή πράξη αγάπης για εσένα.

Θα με ρωτήσεις τι σημαίνει να αγαπάς τον εαυτό σου… Μιλάμε για αυτοεκτίμηση; Για αυτοσεβασμό; Τίποτα από τα δύο, γιατί αυτά απορρέουν από την αγάπη για εσένα!

Έτσι θα είσαι σε θέση να μεταφέρεις την αγάπη και στους γύρω σου και όχι να περιμένεις να νιώσεις σημαντική και αγαπητή δίνοντας αγάπη.

With Love: Βρες ένα ήσυχο μέρος – ακόμη και στο μπάνιο, ναι, μπορείς – βάλε τα ακουστικά σου, πάτα Play στον οδηγό διαλογισμού και αφιέρωσε 20 λεπτά σε εσένα. Δουλεύει!

http://https://www.youtube.com/watch?v=1zvqwiXlDps

 

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Συνταγές

Πώς να φτιάξεις το δικό σου βούτυρο αμυγδάλου (γιατί έχει πάνω από 7 ευρώ το βαζάκι)!

Η τσιγκουνιά δεν μας αρέσει αλλά όπου μπορούμε καλό είναι να κάνουμε λίγη παραπάνω οικονομία. Το βούτυρο αμυγδάλου είναι...
Διαβάστε Περισσότερα