Φέτος είναι η Χρονιά του Χοίρου και είναι βασισμένη στην ευχαρίστηση!

By

Πάει η Χρονιά του Σκύλου που ήταν το 2018 και μόλις μπήκαμε στη Χρονιά του Χοίρου (την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου) η οποία συνδέεται με την γη και το νερό πράγμα που σημαίνει πως μπορείς στην κυριολεξία να “φυτέψεις στην έρημο”.

Οι ειδικοί λένε, “Ο χοίρος είναι ευγενικός και γεναιόδωρος και το 2019 θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από το 2018” και συνεχίζουν, “Τον χρόνο που έρχεται οι χαρές της μαγειρικής, των diy, της τέχνης και του σεξ θα είναι τα πράγματα στα οποία θα μας πάει ο χοίρος”.

Αυτά είναι, λοιπόν, τα 4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα χρονιά σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο.

Δημιούργησε έναν νέο κόσμο Οι χοίροι μπορεί να μην είναι γνωστοί για το στιλ και την κομψότητά τους αλλά είναι ζώα της απόλαυσης και της διασκέδασης. Στους χοίρους αρέσει να φωλιάζουν. Δημιουργούν σπίτια γεμάτα άνεση και απολαύσεις. Έτσι αυτή τη χρονιά μπορείς να καλλιεργήσεις την πνευματικότητά σου και να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας τη ζωή.

Ψάξε πιο βαθιά Αυτή τη χρονιά η γήινη φύση του χοίρου μπλέκει με το στοιχείο του νερού και όταν αυτά τα δύο βρίσκονται μαζί δημιουργείται λάσπη. Επομένως φέτος θα πρέπει να εκτιμήσεις τη λάσπη για την ακινησία της και να δεις την ομορφιά που μπορεί να προκύψει από αυτήν.

Βρες το γιν σου Δεν χρειάζεται να αναπτυχθείς αυτή τη χρονιά. Μπορείς απλά να απολαύσεις αυτά που έχεις. Βρες το χρόνο να έρθεις κοντά με την οικογένειά σου, να αναθεωρήσεις σχέσεις και να περάσεις καλά.

Προετοιμάσου για την ανάπτυξη Τώρα είναι η χρονιά για χαλάρωση και απόλαυση έτσι ώστε την επόμενη χρονιά, το 2020, να ξεκινήσει το χτύσιμο μιας νέας ζωής μιας και ο ζωδιακός κύκλος θα ξεκινήσει από την αρχή. Φέτος απλά γίνεται η προετοιμασία για την υποδοχή της Χρονιάς του Ποντικιού η οποία θα είναι γεμάτη νέες ιδέες, νέα project και δημιουργικότητα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News