Φλερτ: Κέρδισε στα σημεία

By

The project

Θέλεις ένα δεύτερο ραντεβού ή μια γνωριμία σου να έχει μέλλον; Τότε δείξε ποια είσαι πραγματικά! Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες το να είσαι γήινη και όχι εξωγήινη είναι αυτό που πραγματικά αρέσει στους άλλους.

Ο σκοπός

Θέλεις να βρεις το άλλο σου μισό ή να προχωρήσεις ένα φλερτ! Τόλμησε να είσαι αυθεντική και αληθινή. Οι περισσότεροι θέλουν έναν σύντροφο που να μπορεί να διαχειριστεί τις αδυναμίες τους και να εκτιμήσει τα πλεονεκτήματά τους, και όχι το kinder έκπληξη!

Η θεωρία

Κάποια στιγμή είμαι σίγουρη πως έχεις ερωτευτεί έναν εγωκεντρικό τύπο. Τραγούδησες το «όλα γύρω σου γυρίζουν» και άρχισες να τρέχεις σαν τον Κεντέρη μακριά του, εφόσον δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τέτοιους χαρακτήρες και δεν σε αδικώ.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου και απόλυτα υγιές να θέλεις να δημιουργήσεις μια σχέση που να χαρακτηρίζεται από αμοιβαίο ενδιαφέρον και αγάπη, σεβασμό και ελευθερία, πράγμα δύσκολο να συμβεί με άτομα που το μόνο που τους νοιάζει είναι ο εαυτός τους.

Και αυτό δεν είναι κάτι που το λέω μόνο εγώ.

Πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν με στοιχεία ότι αυτό που θέλουμε τελικά είναι μια σχέση που να μας γεμίζει συναισθηματικά, μια σχέση που να μπορούμε να μιλήσουμε και ο άλλος πραγματικά να μας ακούει, να μην είναι νευρωτικός και να υπάρχει συμφωνία χαρακτήρων.

Flirting istock

Κέρδισε στα σημεία

Μια δοκιμή θα σε πείσει 

1. Να είσαι ο εαυτός σου. Μην υπερβάλλεις! Δε χρειάζεται να κάνεις show off για να κερδίσεις κάποιον. Κανείς δεν είναι τέλειος! Σύστησε στον άνθρωπο και ορισμένες αδυναμίες σου.

2.Γνώρισε τον καλύτερα. Σιγουρέψου ότι δείχνεις το απαραίτητο ενδιαφέρον στον άλλον και μην κάνεις focus στην αυτοπαρουσίαση σου. Στόχος είναι να μάθεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου όχι τον εαυτό σου.

2. Δες καθαρά… και όχι αυτό που θέλεις! Οι άνθρωποι που είναι αλαζόνες μπορεί στην αρχή να μας ασκούν μια γοητεία. Σκέψου αν μπορείς να το αντέξεις στη συνέχεια. Είναι δύσκολο να χτίσεις μια σχέση με αμοιβαιότητα με κάποιον που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτός του.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα