Γκρινιάζεις πολύ; Φταίει η μεριά που κοιμάσαι!

By

Μήπως είσαι λίγο γκρινιάρα; Αλήθεια πως κοιμάσαι, δεξιά ή αριστερά; Κι αν ρωτάς, όχι δεν είμαι αδιάκριτη, αλλά νέα έρευνα ήρθε στο προσκήνιο για να ρίξει φως στους λόγους, που επιλέγουμε μια συγκεκριμένη μεριά στο κρεβάτι για να κοιμηθούμε.

Αν στην προηγούμενη ερώτηση μου απάντησες δεξιά, τότε τα μαντάτα από την επιστημονική κοινότητα δεν είναι καλά για εσένα αλλά και τους γύρω σου.

Σύμφωνα με τη νέα έρευνα, που πραγματοποίησαν ειδικοί σε θέματα ύπνου για λογαριασμό βρετανική εταιρείας στρωμάτων, φαίνεται πως όσοι κοιμούνται από τα δεξιά είναι λιγότερο αισιόδοξοι και γκρινιάζουν περισσότερο από όσους επιλέγουν την αριστερή. Οι ειδικοί επισημαίνουν πως είναι πολύ πιθανό να μην είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά τους, ενώ σίγουρα είναι πολύ πολύ γκρινιάρηδες κατά το πρωινό ξύπνημα.

ypnos

Στους ανθρώπους της άλλης (αριστερής) πλευράς, παρατηρείται πως τείνουν το βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο στη ζωή τους, ενώ ένα ποσοστό της τάξεως του 8% αγαπάει τη δουλειά του. Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 ενηλίκων, έδειξε ακόμη ότι οι μοναχικοί άνθρωποι προτιμούν να κοιμούνται στη δεξιά πλευρά, ενώ όσοι έχουν μεγάλο κοινωνικό κύκλο βολεύονται καλύτερα στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού.

Μήπως πρέπει να αλλάξεις πλευρά και σκέψεις;

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μπορώ να έχω cheat day όταν κάνω δίαιτα; Μετά από πόσες μέρες μπορώ να φάω ό,τι θέλω πριν συνεχίσω;

Δες τι απαντάει σε αυτήν την ερώτηση που απασχολεί πολλούς μια νέα έρευνα Πανεπιστημίου. Εσύ μπορεί να νομίζεις πως...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
LIVE WELL Σεξ & Σχέσεις

4 τρόποι να κάνεις καλύτερο σεξ το 2020, σύμφωνα με τους ειδικούς

Το Pure Romance, μία από τις παλαιότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της σεξουαλικής υγείας και της ερωτικής ζωής, διεξήγαγε...
Διαβάστε Περισσότερα