Γκρινιάζεις πολύ; Φταίει η μεριά που κοιμάσαι!

By

Μήπως είσαι λίγο γκρινιάρα; Αλήθεια πως κοιμάσαι, δεξιά ή αριστερά; Κι αν ρωτάς, όχι δεν είμαι αδιάκριτη, αλλά νέα έρευνα ήρθε στο προσκήνιο για να ρίξει φως στους λόγους, που επιλέγουμε μια συγκεκριμένη μεριά στο κρεβάτι για να κοιμηθούμε.

Αν στην προηγούμενη ερώτηση μου απάντησες δεξιά, τότε τα μαντάτα από την επιστημονική κοινότητα δεν είναι καλά για εσένα αλλά και τους γύρω σου.

Σύμφωνα με τη νέα έρευνα, που πραγματοποίησαν ειδικοί σε θέματα ύπνου για λογαριασμό βρετανική εταιρείας στρωμάτων, φαίνεται πως όσοι κοιμούνται από τα δεξιά είναι λιγότερο αισιόδοξοι και γκρινιάζουν περισσότερο από όσους επιλέγουν την αριστερή. Οι ειδικοί επισημαίνουν πως είναι πολύ πιθανό να μην είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά τους, ενώ σίγουρα είναι πολύ πολύ γκρινιάρηδες κατά το πρωινό ξύπνημα.

ypnos

Στους ανθρώπους της άλλης (αριστερής) πλευράς, παρατηρείται πως τείνουν το βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο στη ζωή τους, ενώ ένα ποσοστό της τάξεως του 8% αγαπάει τη δουλειά του. Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 ενηλίκων, έδειξε ακόμη ότι οι μοναχικοί άνθρωποι προτιμούν να κοιμούνται στη δεξιά πλευρά, ενώ όσοι έχουν μεγάλο κοινωνικό κύκλο βολεύονται καλύτερα στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού.

Μήπως πρέπει να αλλάξεις πλευρά και σκέψεις;

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα