Ήρθαν οι γιορτές κι είσαι μόνη; Δες πώς θα περάσεις τέλεια!

By

Aν εσύ είσαι μόνη, κι η οικογένειά σου δεν είναι κοντά σε σένα και σε έχει πιάσει κατάθλιψη που τώρα τις γιορτές δε θα κάνεις αγκαλίτσες και φιλάκια σου έχω ετοιμάσει μερικούς τρόπους που μόλις τους διαβάσεις θα σου φτιάξει η διάθεση και θα δεις ότι θα περάσεις τις ωραιότερες γιορτές της ζωής σου.

Καταρχήν αν έχεις τη δυνατότητα, κάνε ρεβεγιόν σπίτι σου! Θα κάνεις προετοιμασίες και το μυαλό σου δε θα είναι κολλημένο στο να μιζεριάζει. Θα κάνεις ετοιμασίες, θα πας στα καταστήματα να αγοράσεις φόρεμα ή ό,τι άλλο θέλεις για το ρεβεγιόν, θα στολίσεις με τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά το σπίτι σου και θα υποδεχθείς ως βασίλισσα του ρεβεγιόν τους καλεσμένους σου. Μάλιστα μπορείς να πεις στους φίλους σου να φέρουν κι αλλα άτομα και μπορεί εκεί να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.

revegion

Σκέψου θετικά. Η θετική σκέψη είναι αλήθεια βοηθάει παντού πόσο μάλλον σε τέτοιες καταστάσεις. Αν κάθεσαι και κλαις τη μοίρα σου, δε θα βγάλεις άκρη. Αν λοιπόν είσαι καλεσμένη σε ρεβεγιόν γνωστού, φίλου, φίλης, συναδέλφου και βαριέσαι, άλλαξε διάθεση, μπες στη διαδικασία να βαφτείς και να ετοιμαστείς. Να γίνεις η πιο όμορφη και να πείσεις τον εαυτό σου ότι θα περάσεις όμορφα.

thetika

Δες τριγύρω σου. Συνήθως τα κορίτσια που είναι μόνα τους τις γιορτές, ωραιοποιούν τις καταστάσεις και θέλουν να βλέπουν γύρω τους ζευγάρια ευτυχισμένα. Όχι. Τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι. Οι περισσότεροι μαλώνουν τις γιορτές γιατί ο ένας θέλει να πάει στους γονείς του κι ο άλλος θέλει να φύγει ταξίδι. Δες το κι από την  άλλη πλευρά.

xristoygennaxorismos

Αν δεν είσαι καλεσμένη σε κάποιο ρεβεγιόν κι η παρέα σου θα πάει σε μπουζούκια ή σε σπίτι για χαρτιά, ακολούθησέ τους. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News