Κάνε κι εσύ το όνειρό σου πραγματικότητα-Δεν υπάρχει ‘’δεν μπορώ’’ υπάρχει ‘’δε θέλω’’

By

Είμαι από τα κορίτσια που ό,τι έβαζα στόχο, αργά ή γρήγορα τον πετύχαινα. Βέβαια υπήρχαν κι οι εξωτερικοί-απρόβλεπτοι-παράγοντες οι οποίες έχουν ανατρέψει κάποια σχέδιά μου. Είμαι όμως της άποψης, πως κάθε εμπόδιο για καλό. Αυτό το έμαθα ωστόσο, όσο μεγάλωνα. Όταν κάτι πάει στραβά, γίνεται για κάποιο λόγο. Γιατί πρέπει να πάρεις ένα μάθημα από αυτό.

Μικρή λοιπόν, είχα όνειρα. Ένα από αυτά να γίνω ηθοποιός. Η ζωή όμως τα έφερε αλλιώς και όταν ήρθα στην Αθήνα, ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία. Ρεπορτάζ, παρουσίαση δελτίων ειδήσεων, αρθρογραφίες, συνεντεύξεις. Από τότε που έκλεισε όμως το Άλτερ, η ζωή μου άλλαξε. Εν καιρώ ωστόσο έκανα πολλά ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς της ζωής μου.

Τον περασμένο Μάιο, με τα οικονομικά μου στενά, πήρα μία μεγάλη απόφαση. Να ξεκινήσω και πάλι τη δραματική σχολή που πριν χρόνια είχα αφήσει στη μέση, λόγω της δουλειάς μου. Πήγα στον Ίασμο το καλοκαίρι να δώσω εγγραφή γιατί με το που πήγα στην πρώτη σχολή που βρήκα, μου έκανε το κλικ. Η διαίσθησή μου πάντα με βγάζει σε καλό. Γι’ αυτό κι εσύ να την ακολουθείς. Το πρώτο πράγμα που θα νιώσεις για κάτι, αυτό θα γίνει.

Η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μένει. Έτσι λοιπόν, ακολούθησα το όνειρό μου. Για να τα βγάλω πέρα οικονομικά, κάνω πολλές δουλειές μαζί, σε σημείο να μη μου φτάνει ένα 24ωρο. Κι ευγνωμονώ το Θεό που έχω δουλειά σε τέτοιες εποχές, γιατί έχω μείνει άνεργη και έχω βρει όλες τις πόρτες κλειστές.

Οπότε ξέρω πώς είναι καλύτερα από τον καθένα αυτό το συναίσθημα του να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει. Επομένως η μέρα μου ξεκινάει με τις ασκήσεις ορθοφωνίας, συνεχίζεται με δουλειά στα sites και στις 16.00 είμαι στην σχολή. Ο χρόνος σταματάει εκεί για μένα. Χάνω τις μέρες, μαγεύομαι από τις ασκήσεις που κάνουμε και ευγνωμονώ κάθε βράδυ που γυρίζω σπίτι, το Θεό που κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.

sxoli

(σ.σ Με την Αρετή και την Άρτεμις στην σχολή)

Θυσίασα πολλά για να το κάνω. Προσωπική ζωή. Αλλά αυτό με γεμίζει τόσο πολύ που μέχρι στιγμής δε μου λείπει. Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, αν το θέλεις πολύ, κάνεις θυσίες και υποχωρήσεις. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

oneira2

Παρόλα αυτά όλοι μπορούμε να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας. Δεν υπάρχει ‘’δεν μπορώ’’, υπάρχει ‘’δε θέλω’’. Κατανοώ ότι υπάρχουν περιπτώσεις που λόγω οικονομικών κι άλλων συγκυριών δεν μπορείς να ακολουθήσει τα ‘’θέλω σου’’. Θα έρθει όμως η στιγμή που θα τα βρεις μπροστά σου. Αυτό στο υπογράφω. Η ζωή είναι μικρή και είναι υπέροχο και συνάμα μαγικό να κάνεις έστω και για λίγο, αυτό που θέλει η καρδιά σου. Και θα δεις ότι η εσωτερική γαλήνη που θα νιώσεις θα είναι μεγάλη.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News