Και όμως! Η ευτυχία στο γάμο βασίζεται στην ημερομηνία γεννήσεως σας

By

Πήρες την απόφαση να κάνεις το μεγάλο βήμα; Πρόσεξες την ημερομηνία όμως; Όχι, δεν εννοούμε την αντίστοιχη ημερομηνία, που θα γίνει ο γάμος σου, εάν θα είναι δίσεκτο ή όχι το έτος, αλλά την ημερομηνία γεννήσεως και των δύο σας.

Νέα έρευνα έρχεται στο προσκήνιο για να συνδέσει την επιτυχία και την μακροημέρευση ενός γάμου με την ημερομηνία που έχουν γεννηθεί οι σύντροφοι. Πραγματοποιήθηκαν δύο παράλληλες μελέτες, στη μία συμμετείχαν πάνω από δύο εκατομμύρια ζευγάρια Γερμανών και η άλλη στηρίχθηκε ε τυχαίο δείγμα και στις δύο οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η μακροβιότητα ενός γάμου και ο χωρισμός μπορεί να επηρεάζονται και από τον μήνα γέννησης των συντρόφων.

Αυτή είναι η σωστή ημερομηνία

Σύμφωνα με τις μελέτες, οι γάμοι είναι πιο επιτυχημένοι συνήθως όταν συμβαίνουν μεταξύ ανθρώπων που έχουν γεννηθεί τον ίδιο μήνα ή με λίγους μήνες διαφορά. Ειδικότερα, οι άνθρωποι τείνουν να παντρεύονται κάποιον του οποίου ο μήνας γέννησης είναι εντός τεσσάρων μηνών από την δική τους. Παρόλα αυτά, κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του. Έχει παρατηρηθεί πως οι άνδρες που γεννήθηκαν κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου τείνουν να παντρεύονται γυναίκες που γεννήθηκαν κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, δύο φορές περισσότερο από το αναμενόμενο.

gamos-imerominia-2

Διαζύγιο με επιτυχία

Όπως ο επιτυχημένος γάμος έχει τις μαγικές ημερομηνίες του, αντίστοιχα έχει και το διαζύγιο. Η ίδια έρευνα δείχνει πως άνδρες που γεννήθηκαν Μάρτιο και παντρεύτηκαν γυναίκες που γεννήθηκαν τον Ιούλιο έχουν οκτώ φορές περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο από οποιοσδήποτε άλλο συνδυασμό μηνών γέννησης. Κι αν ψάχνουμε για τον χειρότερο συνδυασμό, τότε αυτός δεν είναι άλλος από τους άνδρες που γεννήθηκαν Φεβρουάριο και παντρεύτηκαν γυναίκες που είχαν γεννηθεί Μάιο. Τέλος, όσοι άνδρες έχουν γεννηθεί στο δεύτερο μισό του Νοεμβρίου, καλύτερα ας μην παντρευτούν ποτέ, καθώς οι έρευνα λέει πως χωρίζουν δύο φορές πιο συχνά ανεξάρτητα από την ημερομηνία γέννησης της συντρόφου τους.

Η έρευνα μίλησε, τώρα αν εσύ θα την πιστέψεις είναι άλλο θέμα…

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News