Κολπάκια για να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

By

Διάβαζα τις προάλλες ένα βιβλίο, το I Am That Girl της Alexis Jones η οποία έχει βαλθεί να κάνει κάθε γυναίκα σε αυτόν τον πλανήτη να καταλάβει την εσωτερική της δύναμη και να αυξήσει την αυτοπεποίθησή της.

Ομολογώ, πως πρόκειται για ένα βιβλίο που με ενθουσίασε και αυτός είναι και ο λόγος που είπα να σου μεταφέρω τα κόλπα που προτείνει η συγγραφέας για να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

kl_confi

Να είσαι “passionista”

Ξεκίνα από την αρχή: Κάτσε κάτω και ρώτα πραγματικά στον εαυτό σου, Τι είναι αυτό που θέλω και τι είναι αυτό που με κάνει ευτυχισμένη; Ο μόνος τρόπος για να βρεις το πάθος σου είναι να ψάξεις μέσα σου να το ανακαλύψεις. Πρέπει να βγεις στον κόσμο και να κάνεις πράγματα που σε φοβίζουν πολύ.

Να σκέφτεσαι πρώτα τον εαυτό σου

Το να παραλείπεις να κάνεις κάτι που αγαπάς (να πας στο γυμναστήριο, να κάνεις ένα μασάζ ή να βγεις ένα βράδυ έξω με τις κολλητές σου) έτσι ώστε να έχεις χρόνο με το άλλο σου μισό δεν βοηθάει κανέναν από τους δύο. Όταν αυτομάτως σκέφτεσαι πάντα κάποιον άλλον πριν σκεφτείς τον εαυτό σου, τότε θα χάσεις τον εαυτό σου και θα ξεχάσεις όλα αυτά που σε κάνουν χαρούμενη και σε ευχαριστούν σαν μονάδα. Εσύ είσαι η προταιρεότητα.

Να είσαι σκληροπυρηνική

Εκείνη το βιογραφικό σου που ακόμα δεν έχεις ολοκληρώσει; Κάν’το επιτέλους. Τελείωσέ το. Σταμάτα να βρίσκεις δικαιολογίες για τα πάντα και κάνε αυτό το οποίο θέλεις χωρίς καθυστερήσεις.

kl_confi01

Να μην είσαι δημοφιλής

Δεν πειράζει καθόλου να είσαι εκείνη που θα παραγγγείλει σαλάτα σε χαμπουργκεράδικο και αυτό φυσικά ισχύει σε όλα. Σταμάτα να ανησυχείς, για παράδειγμα, για όλους εκείνους που σου λένε να μην κάνεις το ένα ή το άλλο και φρόντισε να έχεις γύρω σου ανθρώπους που στηρίζουν τα όνειρά σου.

Να είσαι ανθεκτική

Ένας χωρισμός; Προβλήματα στη δουλειά; Είναι δύσκολο όλα όσα είχες δεδομένα να αλλάζουν αλλά η ζωή είναι μια συνεχής αλλαγή. Μάθε να ξεπερνάς τα εμπόδια με χάρη. Πάρε μια αδιάβροχη μάσκαρα και μη σε νοιάζει τίποτα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News