Μάρτιος 2019: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

By

Πως θα είναι τα αισθηματικά ο Μάρτιος 2019; Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου αυτό το μήνα στον αισθηματικό τομέα; Διάβασε τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2019 από την Αγγελική Βαλάντου.

Δραστήριος και ανήσυχος θα είναι ο Μάρτιος, καταφθάνουν ανοιξιάτικα συναισθηματικά ανοίγματα, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι ξαφνικοί έρωτες, αλλά και οι αιφνίδιες ανατροπές. Κάποιοι θα αλλάξουν γνώμη, άλλοι θα αλλάξουν ταίρι, ορισμένοι θα γυρίζουν πίσω στα παλιά. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Υδροχόο προμηνύει καινούργιες γνωριμίες, οι τολμηροί χαρακτήρες θα ερωτευτούν, δε θα σταθούν σε αναστολές και ενδοιασμούς. Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς θα φέρει αναμνήσεις, οι σκέψη κάποιων θα εστιάσει στα παλιά, θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί και διαθέσεις για επανένωση.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό θα βοηθήσει σε καθοριστικό βαθμό στο θέμα των συμφιλιώσεων, οι συζητήσεις θα έχουν ουσιαστικό και οριστικό αποτέλεσμα. Οι αυθόρμητοι και παρορμητικοί χαρακτήρες προσοχή θα πρέπει να δείξουν στην είσοδο του Άρη στους Διδύμους, ελλοχεύει κίνδυνος για βιαστικές αποφάσεις, για επιπολαιότητες και για συναισθηματικούς διχασμούς.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, τυχερός μήνας θα είναι για εσάς ο Μάρτιος, έρχονται μεγάλες αλλαγές, να περιμένετε ευχάριστες ανατροπές. Είστε επιρρεπείς στους έρωτες, στις συναισθηματικές εντάσεις και στις παθιασμένες ενέργειες, γι αυτό θα πρέπει να χειριστείτε τον ενθουσιασμό σας. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, ένα πρόσωπο θα αναστατώσει την καρδιά σας, προβλέπεται έντονη ανησυχία. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα είναι τυχερή, θα έχει προοπτική εξέλιξης ακόμα και σταθερής σχέσης.

Με την Πανσέληνο στον Ζυγό ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά διλλήματα, ενδεχομένως να δυσκολευτείτε να πάρετε ριζικές αποφάσεις, καλό θα είναι να μην πιέσετε τον εαυτό σας για άμεση δράση. Μέσα στον Μάρτιο θα υπάρξουν ανατροπές, ενθουσιασμοί και ξαφνιάσματα, γι αυτό τα γεγονότα θα πρέπει να σας βρουν με ξεκαθαρισμένες επιθυμίες. Όσοι προβείτε σε καινούργιο ξεκίνημα θα καρποφορήσει, οι επιλογές σας θα έχουν θετική κατάληξη, θα καταφέρετε να διαγράψετε τα παλιά. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό αν περιμένετε κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη θα έρθει, θα είναι άμεση και τυχερή.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι σταθεροποιηθείτε στις επιθυμίες και στις προτιμήσεις σας, ο Μάρτιος θα καταφέρει να σας υποστηρίξει και να σας ενδυναμώσει. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Υδροχόο θα μπορέσετε να περιορίσετε τις απαισιόδοξες και αρνητικές σκέψεις. Ένα ιδιαιτέρως ευνοϊκό γεγονός θα γίνει αιτία για να αλλάξετε στάση και οπτική, ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να δώσετε νέα κατεύθυνση στην προσωπική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να προκύψει νέα γνωριμία, ίσως ένας καινούργιος έρωτας να κάνει την εμφάνιση του. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς αναζητάτε, σας δίνω τη συμβουλή να προχωρήσετε χωρίς πισωγυρίσματα.

Τα γεγονότα θα απαιτούν αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα, αν δεν πέσετε στην παγίδα της ηττοπάθειας τότε θα καταφέρετε να δώστε ώθηση στη ζωή σας. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε στόχους και επιθυμίες, εσείς που είστε σε σχέση δώστε μεγάλη σημασία στα λόγια ή στα παράπονα που θα σας κάνει το ταίρι σας . Θα βγείτε κερδισμένοι από τις συζητήσεις που θα γίνουν αρκεί να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να έχετε σταθερές βλέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο σας φέρνει συναισθηματικές αναστατώσεις που δεν θα είναι αρνητικές, ωστόσο για να μην υποπέσετε σε υπερβολές θα πρέπει να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Στα ανοίγματα που θα προκύψουν καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις, χαλιναγωγήστε την ανυπομονησία και τον ενθουσιασμό σας. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, ευνοϊκά θα είναι τα συμβάντα για εσάς τους τσακωμένους που δεν επιθυμείτε οριστικό χωρισμό.

Μη βιαστείτε να τρέξετε τα γεγονότα, ακολουθήστε τις εξελίξεις χωρίς άγχος. Για εσάς τους ελεύθερους καταφθάνει άνοιγμα νέας γνωριμίας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας συστήσουν είναι πολύ πιθανόν να ενθουσιαστείτε. Η μεταξύ σας εξέλιξη ίσως να μην έχει ταχύτητα, ωστόσο η πορεία θα είναι θετική και σταθερή. Εσείς που είστε σε σχέση, στο κλείσιμο του μήνα με τον Άρη να εμφανίζεται στο ζώδιο σας, κινηθείτε με τακτική και μεθοδικότητα, καλό θα είναι να λείψουν οι εξάρσεις και οι απότομες αλλαγές. Εστιάστε στην έλξη, αποφύγετε τις εγωιστικές συγκρούσεις, στα επίμαχα θέματα θα χρειαστεί υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο Μάρτιος ίσως να μην σας αφήσει να ξεκουραστείτε συναισθηματικά, θα υπάρξουν αλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Αρχές του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Υδροχόο οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές γιο νέο ξεκίνημα, ωστόσο το άγχος δεν θα είναι καλός οδηγός. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχολογική σας ισορροπία, τα συμβάντα δεν θα είναι αρνητικά θα είναι όμως ξαφνικά και απρόοπτα. Έρχονται ανοίγματα που θα σας αποδείξουν πως δεν αξίζει να καταθέτετε τα όπλα και να στεναχώριεστε, τονώστε την αισιοδοξία σας.

Εσείς που χρειάζεστε μια νέα αρχή ετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε, θα υπάρξουν συναντήσεις με πρόσωπο που θα σας δώσει τη δυνατότητα προσωπικής γνωριμίας. Θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος, μην αγχωθείτε και μην βιαστείτε να προκαθορίσετε το αποτέλεσμα. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό άνοιγμα καρδιών θα υπάρξει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μιλήστε για τα συναισθήματα σας, για τους τσακωμένους καταφθάνει επανένωση. Εσείς οι δεσμευμένοι περνάτε σε περίοδο ισορροπίας και σταθερότητας, θα λάβετε προτάσεις που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη μελλοντική πορεία του δεσμού σας.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, εσείς που θέλετε να τονωθείτε και να αλλάξετε τα δεδομένα σας μέσα τον Μάρτιο θα την έχετε την κατάλληλη ευκαιρία. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας φέρνει καινούργιο πρόσωπο, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να ερωτευτείτε. Θα είστε από τους τυχερούς που θα σας δοθεί το άνοιγμα να ξεφύγετε από τις παλιές ή απογοητευτικές καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από μία πιο χαλαρή οπτική. Δεν θα λείψουν οι ονειροπολήσεις, ρομαντική θα είναι η διάθεση σας, ίσως να ξεφύγετε από την ανιαρή πραγματικότητα.

Τυχερές θα είναι οι συμπτώσεις για εσάς που θέλετε να ανανεωθείτε, να ξεκινήσετε μια νέα και διαφορετική σχέση. Εσείς που είστε σε δεσμό με την Πανσέληνο στον Ζυγό οι συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σας θα είναι βάσιμες και καθοριστικές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υποσχέσεις υπό πίεση. Καλείστε να σκεφτείτε σοβαρά και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην εμφάνιση του Άρη στους Διδύμους ίσως να υπάρξουν από πλευρά σας επιπολαιότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι, αισιοδοξία θα σας φέρει ο Μάρτιος, φεύγει η απογοήτευση, οι εξελίξεις θα είναι θετικά ανατρεπτικές. Θα υπάρξουν επαφές τηλεφωνήματα και συναντήσεις που θα τονώσουν τη διάθεση σας, τον ενθουσιασμό σας θα είστε σε θέση να τον ελέγξετε, ωστόσο μην αρνηθείτε να δείξετε αυτό που θα αισθανθείτε. Με τον Ερμή στους Ιχθείς να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία αν ακόμα διατηρείτε αισθήματα για το πρώην ταίρι σας τότε κινηθείτε άμεσα και με ειλικρίνεια, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια αναλυτική κουβέντα για τα όσα συνέβηκαν, θα ακουστεί πρόταση επανασύνδεσης, σκεφτείτε συγκαταβατικά. Για εσάς που ήδη έχετε διαγράψει τα παλιά η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σας ανοίξει δίοδο νέας γνωριμίας, σας συμβουλεύω να μην απορρίψετε το πρόσωπο που τυχαία και ξαφνικά θα γνωρίσετε. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό έρχονται θετικές εξελίξεις, εξηγήσεις και συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να βγείτε από διχασμούς και αμφιβολίες. Λύνονται παρεξηγήσεις, θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τάξη και σειρά, ουσιαστικά θα καταφέρετε να κατασταλάξετε συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί μου Ζυγοί, θετικά θα εξελιχτούν τα ερωτικά σας μέσα στον Μάρτιο, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Υδροχόο ένα απρόοπτο και ευχάριστο γεγονός θα σας φέρει ενθουσιασμό και αισιοδοξία, αποκτάτε τη δύναμη να προχωρήσετε χωρίς ανασφάλειες. Μετά τις είκοσι του μήνα με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο σας λύνονται παρεξηγήσεις, υποχωρεί ο εγωισμός και το πείσμα, φεύγουν τα εμπόδια ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσεγγίστε και μιλήστε ανοιχτά, περάστε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

Οι προσφάτως χωρισμένοι είναι πολύ πιθανόν να ακούσετε πρόταση επανένωσης, αν διατηρείτε ακόμα αισθήματα υποστηρίξτε αυτό το άνοιγμα της δεύτερης ευκαιρίας, αποφύγετε τον αρνητικό τρόπο σκέψης. Μετά τις 25 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθείς, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά ως προς τις επιθυμίες σας, η διαίσθηση σας θα είναι σωστή, κινηθείτε βάσει ενστίκτου. Πριν κλείσει ο μήνας θα ακουστεί πρόταση που θα καταφέρει να σας ανανεώσει δε θα υπάρχει λόγος να την απορρίψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, μέσα στον Μάρτιο δεν θα λείψουν τα τυχερά συμβάντα, δεν θα είστε από τους άτυχους του ζωδιακού κύκλου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα σας εξοπλίσει με ανατρεπτική διάθεση, θα σας κυριεύει ένα είδος συναισθηματικής ανησυχίας, θα την αναζητήσετε τη δράση. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αμφιβολίες. Η Πανσέληνος στον Ζυγό θα έχει θετική επίδραση επάνω σας, θα βοηθήσει στο να ισορροπήσετε τον δεσμό σας, οι επαφές και οι συζητήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα είναι δημιουργικές.

Για τους χωρισμένους ή τσακωμένους ανοίγεται προοπτική επανασυνδέσεων και συμφιλιώσεων, η συνεννόηση θα είναι εφικτή. Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να κινηθείτε ανέμελα με χαλαρότητα, δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες. Μέσα στον Μάρτιο από τις είκοσι του μήνα και μετά προσοχή στη λήψη αποφάσεων, αποφύγετε τις επιπολαιότητες, κινηθείτε με ορθολογισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, προσοχή θα πρέπει να δείξετε μέσα στον Μάρτιο, ναι μεν τα συμβάντα και τα ανοίγματα θα είναι ευνοϊκά, ωστόσο θα πρέπει να ελέγξετε την παρορμητικότητα σας καθώς και την ανάγκη σας για έντονη δράση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Υδροχόο θα αναζητήσετε περιπέτειες και νέες γνωριμίες, η τύχη δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους θα είναι με το μέρος σας. Νέα ανοίγματα θα προκύψουν, θα είναι καθαρά στη δική σας απόφαση αν θα τα αξιοποιήσετε και με ποια ταχύτητα.

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις, χειριστείτε μεθοδικά τις εξελίξεις, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς κάποιοι από εσάς ίσως να αποφασίσετε να επανασυνδεθείτε, οι προσεγγίσεις σας δεν θα πρέπει να είναι αγχωμένες. Κάντε τις προτάσεις σας η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι παραπάνω από ικανοποιητική, δεν θα σας απογοητεύσει. Στο κλείσιμο του μήνα με τον Άρη να εμφανίζεται στους Διδύμους ατίθαση, άστατη, ίσως και κάπως διχασμένη θα είναι η συμπεριφορά σας, για να μην γίνουν λάθη θα απαιτείτε αυτοσυγκράτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο Μάρτιος θα είναι για εσάς μήνας προκλήσεων, ουσιαστικά θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε την οπτική σας, να δείτε τα πράγματα χαλαρά με περισσότερο ενθουσιασμό. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η διάθεση σας, την εξέλιξη των γεγονότων θα την ορίσει η ψυχολογική σας κατάσταση. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα υπάρξει άνοιγμα για νέα αρχή, για καινούργιο ξεκίνημα, ωστόσο το θέμα είναι αν θα επιλέξετε να γυρίσετε πίσω στα παλιά ή αν θα προσανατολιστείτε στις καινούργιες γνωριμίες.

Οι χωρισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς η σκέψη σας θα στριφογυρίζει σε πρώην ταίρι. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό για να μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά θα πρέπει να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με τον εαυτό σας, ξεκλειδώστε τον εσωτερικό σας κόσμο, παραδεχτείτε τα αισθήματα σας θετικά ή αρνητικά. Στο κλείσιμο του μήνα με τον Άρη να εμφανίζεται στους Διδύμους εσείς οι απογοητευμένοι βγαίνετε από την αδράνεια και ανανεώνεστε, εσείς οι μπερδεμένοι όμως ίσως να μην καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, αρχές του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σας θα είστε από τους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά θα σας βοηθήσουν να τρέξετε τις ερωτικές σας υποθέσεις, οι συναντήσεις θα έχουν ελπιδοφόρα κατάληξη. Καλό θα είναι να μην αδρανήσετε, δραστηριοποιηθείτε, αποκτήστε συγκεκριμένους στόχους, κινηθείτε με αποφασιστικότητα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε περάστε σε ανάλογες διεκδικήσεις. Το σίγουρο είναι πως δεν θα πρέπει να καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, εκδηλωθείτε και κινηθείτε με ξεκάθαρες βλέψεις.

Για εσάς τους ελεύθερους η προοπτική καινούργιας γνωριμίας θα κάνει την εμφάνιση της, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που η μεταξύ σας έλξη θα είναι αμοιβαία. Φανείτε άμεσοι και αυθόρμητοι, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση πάρτε την απόφαση να αναλάβετε τα ηνία. Συζητήστε με το ταίρι σας, φανείτε σταθεροί στις προτιμήσεις σας και στις επιδιώξεις σας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, η μεταξύ σας διάθεση θα είναι συγκαταβατική, πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για συμφιλιώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, σε συναισθηματικό επίπεδο ο Μάρτιος δεν θα είναι για εσάς ένας ήρεμος μήνας, θα υπάρξουν προκλήσεις, αναθεωρήσεις και διαφόρων ειδών ανατροπές. Κάποιοι από εσάς ίσως να νιώσετε καταπιεσμένοι, οι αντιδράσεις σας ενδεχομένως να γίνουν κάπως αλλοπρόσαλλες. Τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να δρομολογήσετε τις εξελίξεις, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να δώσετε τελικά μια διαφορετική κατεύθυνση στη ζωής σας. Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τη ρουτίνα, θα αναζητήσετε αλλαγή κατεστημένου.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας η σκέψη σας θα ανακυκλώνει συνεχώς τα παλιά, κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί ευκαιρία επανασύνδεσης, όμως σίγουρα η επανένωση είναι αυτό που έχετε πραγματικά ανάγκη; Με την Πανσέληνο στον Ζυγό κάπως αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας, ίσως να μην μπορείτε να καταλήξετε στο τι ακριβώς θέλετε. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους αμφιβολίες και μπερδεμένα αισθήματα. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα τονώσει τη διαίσθηση σας, ψάξτε και βρείτε τις πραγματικές σας επιθυμίες και τι είναι αυτό που όντως χρειάζεστε.

Πηγή: zwdia24.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News