Να γιατί δεν θα έβγαζα ποτέ μια #DivorceSelfie!

By

Ε ναι, λοιπόν, οι selfies διαζυγίου είναι πολύ στη μόδα τώρα τελευταία. Αν δεν με πιστεύεις μπες στα social media και πάτα #divorceselfie. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Ο κάθε άνθρωπος περνάει τη διαδικασία του διαζυγίου του με τον δικό του τρόπο πράγμα που σημαίνει πως έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει με μια φωτογραφία όπου φαίνεται και το χαρτί του διαζυγίου σε πρώτη μούρη. Μπορεί να καταλαβαίνω το γεγονός πως το να μοιραστείς τη δυστυχία σου είναι μέρος της διαδικασίας επούλωσης αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται πραγματικά για μια διαδικασία.

Η ημέρα που αποφασίζεις να χωρίσεις είναι μόνο η αρχή. Από τη στιγμή που φεύγεις από το σπίτι που μοιραζόσουν με τον άντρα σου μέχρι τη στιγμή που θα καταφέρεις να προχωρήσεις πραγματικά στη ζωή σου περνάς από πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

kl_diazygio01

Το μόνο σίγουρο είναι πως η “αστεία” φωτογραφία που κάποιοι βγάζουν την ημέρα που βγαίνει το διαζύγιο, δεν θα είναι καθόλου αστεία γι’αυτούς όταν θα την κοιτούν λίγο μετά. Ακόμα πιο μετά το σίγουρο είναι πως θα έχουν μετανιώσει την απόφασή τους να βγάλουν μια χαρούμενη selfie την ημέρα του διαζυγίου τους. Μόνο και μόνο επειδή είσαι εντάξει με κάτι στην αρχή του δεν σημαίνει πως δεν θα σου βγάλει πολύ έντονα συναισθήματα αργότερα.

Έν διαζύγιο δεν πρέπει να σε κάνει περήφανη και μια selfie είναι μια φωτογραφία που σε κάνει περήφανη για κάτι… ένα όμορφο outfit, ένα καινούργιο κούρεμα, ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιά ηλίου κλπ. Ένας γάμος που διαλύεται, όμως, είναι μια αποτυχία. Γιατί να θέλει κάποιος να καυχηθεί γι’αυτήν; Όταν είσαι χωρισμένη (με παιδιά ή χωρίς) στα 35 σου, σίγουρα δεν θέλεις μια φωτογραφία να σου θυμίζει την κατάστασή σου. Εγώ τουλάχιστον δεν θα ήθελα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News