Να γιατί τα όμορφα κορίτσια είναι μόνα σαν τα λεμόνια!

By

Σταμάτα πια να αναρωτιέσαι γιατί δεν έχεις σχέση και ρίξε το φταίξιμο στη μαμά σου. Αυτή φταίει που σε έκανε τόσο όμορφη και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχεις αγόρι. Δες τι ακριβώς φταίει…

Δεν βγαίνεις ραντεβού μόνο για να βγεις ραντεβού

Δεν σπαταλάς το χρόνο σου ή την ενέργειά σου σε έναν άντρα με τον οποίο δεν βλέπεις μέλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να είσαι μόνη σου. Δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρεσαι να βγεις ραντεβού αλλά ότι δεν σε νοιάζει να βγεις ένα μέτριο ραντεβού.

kl_single01

Δεν σε νοιάζει το ανούσιο σεξ

Το σεξ για μια όμορφη κοπέλα που έχει φάει με το κουτάλι το θαυμασμό των αντρών, δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει και την απασχολεί σε καθημερινή βάση. Είναι καλύτερο όταν γίνεται με κάποιον για τον οποίο έχει συναισθήματα και είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι να έρθει.

Φαίνεσαι να τα έχεις όλα

Οι άντρες δεν είναι χαζοί. Όταν βλέπουν μια γυναίκα όμορφη και έλευθερη καταλαβαίνουν πως πρόκειται για μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Ξέρουν ότι έχουν μπροστά τους μια κοπέλα που είναι όμορφη, έχει μυαλό και λαμπερή προσωπικότητα. Αυτό τους κάνει να μένουν μακριά αν δεν έχουν “καλό σκοπό”.

kl_single02

Ξέρεις τι ακριβώς θέλεις

Μια όμορφη γυναίκα που είναι μόνη της και μάλιστα για καιρό (όπως είσαι και εσύ), είναι μόνη της συνειδητά. Έχει βαρεθεί και έχει κουραστεί να βάζει στη ζωή της αποτυχημένους τύπους που μένουν με τη μαμά τους. Ψάχνει για κάποιον ανεξάρτητο, επιτυχημένο άντρα που μπορεί να της χαρίσει το “για πάντα”. Προτιμάει να είναι μόνη της από το να σπαταλάει το χρόνο της σε κάποιον που δεν ταιριάζει με αυτό που έχει στο μυαλό της.

Πώς σου φαίνονται όλα τα παραπάνω; Είναι αυτά ακριβώς που έχεις και εσύ στο μυαλό σου; Αν ναι, τότε καλά κάνεις και τα έχεις. Όταν βρεθεί ο κατάλληλος θα καταλάβεις πως άξιζε τον κόπο η αναμονή.

1 Comment
  1. GeorgeIsYourMan 7 έτη ago

    Ένα περίεργο πράγμα. Νόμιζα ότι ένας βασικός λόγος είναι που κάποιος/α μένει μόνος/η είναι επειδή λόγω κάποια προηγούμενης σχέσης έχει ανεβάσει τον πήχυ και προσπαθεί να βρει πάλι κάποιον που του πηδάει το μυαλό εξίσου καλά.

Comments are closed.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News