Να τι πραγματικά συμβαίνει όταν η κολλητή σου γίνεται μαμά!

By

Έμαθες τα μεγάλα νέα: Η κολλητή σου είναι έγκυος. Ήξερες ότι κάποια στιγμή θα συμβεί και επιτέλους έγινε. Είστε και οι δύο πολύ χαρούμενες και δεν μπορείτε να το πιστέψετε. Η κολλητή σου, ο συνένοχός σου σε κάθε έγκλημα, το κορίτσι με τα κοτσιδάκια που κοκκίνιζε κάθε φορά που ο δάσκαλος τη σήκωνε να πει μάθημα θα γίνει μαμά. Όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Εσύ πιστεύεις ότι και από εδώ και πέρα θα τα κάνετε όλα μαζί. Θεωρείς πως θα πηγαίνετε μαζί στο γιατρό, θα φωτογραφίζεις την φουσκωμένη της κοιλιά και θα κάνετε όλα όσα κάνατε και μέχρι τώρα… και όλα αυτά αλλάζουν ξαφνικά μέσα σε μια στιγμή. Μπορεί να μην είσαι προετοιμασμένη για όλες τις μεγάλες αλλαγές που θα συμβούν στη σχέση σας, αλλά διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις πολλά.

kl_kolliti01

Η ώρα της κολλητής γίνεται πλέον η ώρα της οικογένειας

Με το που θα έρθει το μωρό η οικογένεια (εσύ δεν είσαι μέσα σε αυτή) χρειάζεται χρόνο για να δεθεί. Έτσι, μέσα σε ένα δεύτερο, βρίσκεσαι εκτός. Από εκεί που είσασταν όλη μέρα μαζί, τώρα δεν την βλέπεις καν και δεν απαντάει ούτε στα μηνύματά σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις, κατά τη γνώμη μου, είναι να αφήσεις τον πόνο σου να εκφραστεί και να καταλάβεις πως αυτό που κάνει η κολλητή σου δεν το κάνει επίτηδες. Παρέμεινες ήρεμη και προσπάθησε να είσαι κοντά στη φίλη σου με όποιον τρόπο σε χρειάζεται.

Μην περιμένεις όταν είστε μαζί να κάνετε ό,τι κάνατε και πριν

Μπορεί πριν το μωρό να κάνατε ό,τι σαν κατέβαινε στο κεφάλι, να βλέπατε σήριαλ με τις ώρες και να φεύγατε ταξιδάκια αναψηχής μόνο για κορίτσια, αλλά τώρα που ήρθε το μωρό θα είστε πάντα 3 στην παρέα. Θα συζητάτε περισσότερο για το μωρό και ενώ εσύ της λες τα δικά σου εκείνη θα προσπαθεί να ταϊσει ή να αλλάξει το μωρό. Μην δεις στραβά το όλο θέμα. Θα έρθει η ώρα που θα βρεθείς και εσύ στη θέση της. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι πως και εκείνη μέσα της “θρηνεί” για την κολλητή που δεν βλέπει πια όπως θα ήθελες.

kl_kolliti02

Μην αποφεύγεις τις άλλες νέες φίλες της, της άλλες μαμάδες

Τώρα που η κολλητή σου είναι μαμά θα θέλει να κάνει παρέα με άλλες μαμάδες. Και μιας και εσύ δεν είσαι μαμά, νιώθεις ότι ξαφνικά βρέθηκες στην απ’εξω. Μην το βάζεις κάτω. Το ότι είναι μαμάδες δεν σημαίνει πως δεν έχετε τίποτα κοινό. Αντιθέτως, εσύ μπορείς να το παίξεις σούπερ cool… και καλά ότι έχεις χρόνο να κάνεις πράγματα που εκείνες δεν έχουν. Και μη σου πω πως είσαι και τυχερή… μετά το τέλος της συνάντησής σας μπορείς να πας στο σπίτι σου ή και να μην πας, να κάνεις ένα μασάζ, να κοιμηθείς, να πας σινεμά και χίλια-δυο άλλα πράγματα τα οποία εκείνες ούτε να φανταστούν μπορούν. Απόλαυσε την προσωρινή σου ελευθερία γιατί θα έρθει και σένα η ώρα σου.

Μήπως και η δική σου κολλητή έγινε μαμά; Ποια είναι η σχέση σας μετά τον ερχομό του μωρού;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News