Νέα έρευνα: Γιατί οι άντρες φοβούνται εμάς τις έξυπνες γυναίκες;

By

Έτυχε να πέσει στα χέρια μου πριν από μερικές μέρες μια έρευνα που ένιωσα ότι με αφορά (ως έξυπνη γυναίκα που είμαι) και αποφάσισα να τη μοιραστώ και μαζί σου γιατί σίγουρα και εσύ ανήκεις σε αυτή την κατηγορία. Μάθε, λοιπόν, γιατί δεν μπορείς να βρεις άντρα.

Σύμφωνα με έρευνα που πρόκειται να δημοσιευτεί στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Personality and Social Psychology Bulletin, οι άντρες φοβούνται τις έξυπνες γυναίκες αλλά προσπαθούν να μην το δείχνουν. Στα πλαίσια της έρευνας μελετήθηκαν 105 άντρες νεαρής ηλικίας (φοιτητές) οι οποίοι συμμετείχαν σε τεστ μαθηματικών και γλώσσας και τα πήγαν χειρότερα από τις γυναίκες που συμμετείχαν επίσης.

kl_gynaika

Αρχικά οι άντρες είπαν πως οι συγκεκριμένες γυναίκες τους φαίνονται επιθυμητές αλλά όταν τους είπαν να σκεφτούν αν θα τους ζητούσαν να βγουν ραντεβού εκείνοι είπαν “όχι”.

Η αλήθεια είναι πως δεν εκπλήσουν τα αποτελέσματα της έρευνας. Μια παρουσιάστρια της αμερικάνικης εκπομπής FOX News είπε πολύ σωστά: “Αν κοιτάξεις ένα αντρικό περιοδικό θα δεις 10 tips για να ρίξεις μια καυτή γυναίκα αλλά δεν θα σου δώσουν ποτέ tips για να χειριστείς μια δυνατή, έξυπνη και επιτυχημένη γυναίκα”. Και αυτό είναι η πάσα αλήθεια.

Συμβουλή προς τους άντρες: Μην φοβάστε τις έξυπνες γυναίκες. Ακόμα και αυτές έχουν το κουμπί τους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το βρείτε. Από την άλλη, δεν είστε και εσείς χαζοί. Ξεδιπλώστε την έξυπνη μεριά σας (έχετε και απ’αυτή) και να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News