Ο βασικός εξοπλισμός γυμναστηρίου που έχω στο σπίτι μου!

By

Όπως γνωρίζεις μπορείς πλέον να γυμνάζεσαι στο σπίτι σου με τη βοήθεια video από το youtube χωρίς να ξοδεύεσαι και να πληρώνεις άπειρα χρήματα στα γυμναστήρια. Εγώ είμαι εδώ για να σου πω ποια είναι τα βασικά εργαλεία που πρέπει να αποκτήσεις για να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι στις προπονήσεις σου.


Βαράκια

Τα βαράκια είναι ένα εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σχεδόν σε κάθε άσκηση και μπορούν να σε βοηθήσουν να γυμνάσεις όλο σου το σώμα. Αποτελούν εξαιρετική επένδυση και δεν πιάνουν και πολύ χώρο. Η συμβουλή μου θα ήταν να πάρεις 2-3 σετ από διάφορα βάρη έτσι ώστε να μπορείς να τα χρησιμοποιείς σε διαφόρων ειδών ασκήσεις.

Step

Αυτό το εργαλείο είναι λίγο πιο ακριβό από τα βαράκια αλλά αποτελεί μια επίσης εξαιρετική επένδυση. Παρόλο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντί για αυτό κάποιο χαμηλό τραπέζι, σκαμπό ή σκάλες, το step μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλές άλλες ασκήσεις πέρα από τις κλασικές. Για μένα είναι απαραίτητο.

Σκοινάκι

Αν είσαι από αυτούς που δεν έχουν διάδρομο στο σπίτι τους ή κάποιο όργανο για να κάνουν αερόβια άσκηση τότε ένα σκοινάκι μπορεί να σου λύσει τα χέρια. Είναι απίστευτα οικονομικό και μπορείς να κάνεις πάρα πολλές ασκήσεις με αυτό. Άσε που μπορείς να το πάρεις μαζί σου και όπου πας.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News