Πες μου πως κοιμάστε, να σου πω για την σχέση σου

By

Όπως κοιμάσαι, έτσι και αγαπάς; Μια ματιά στα παρακάτω σκίτσα μπορεί να σε κάνει να αναγνωρίσεις την σχέση σου σε ένα από αυτά και… ίσως να την καταλάβεις λιγάκι καλύτερα!

Η στάση του ύπνου μαρτυρά πολλά για τον χαρακτήρα, αλλά και για την σχέση μεταξύ δύο ατόμων που μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι. Κοιμάσαι εσύ στη μία άκρη και εκείνος στην άλλη ή σας βρίσκει το ξημέρωμα αγκαλιασμένους; Δες παρακάτω σε ποια κατηγορία ανήκεις!

1. Κατηγορία «Κρι-κρι»

Κατηγορία άκρη του γκρεμού

Έλα να σου πω, ξέρεις τι μου θυμίζει η σχέση σου; Επεισόδιο του Game of Thrones, αυτό που αφήνει την αγωνία στη μέση και δεν βλέπεις την ώρα να δεις τι θα γίνει παρακάτω. Γιατί συμβαίνει αυτό; Απλό. Μπορεί να κοιμόσαστε με την πλάτη γυρισμένη ο ένας στον άλλον και να δίνεται την εντύπωση μαχητών που ξεκουράζονται μετά από έναν καβγά, αλλά… τα φαινόμενα απατούν! Είσαστε ανεξάρτητοι και δεν δέχεστε καταπίεση αλλά δεν μπορείτε να ζήσετε και χώρια. Άλλωστε ποιος άλλος αν όχι το έτερο Κρι-Κρι σας θα σας παραχωρούσε τέτοια ελευθερία στη ζωή και στον ύπνο;

2. Κατηγορία «Κουταλάκι»

Κουταλάκι

H διασημότερη όλων των στάσεων! Μια θέση που χαρακτηρίζει τα λεγόμενα συμβιωτικά ζευγάρια (αυτά που κοροϊδεύουν τα «Κρι-κρι» από πάνω δηλαδή!). Ουσιαστικά πρόκειται για άσκηση ύπνου μόνο για καλά εξασκημένους, μια που λίγοι τα καταφέρνουν να κλείσουν μάτι έτσι. Το πετυχαίνετε από τώρα; Είσαστε έτοιμοι για χρυσή επέτειο και καλούς απογόνους!

3. Κατηγορία «Εξκάλιμπερ»

Εξκάλιμπερ

Εσείς οι δυο είσαστε ένα, εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας και μάλιστα αποτελείται ένα αρμονικό δίδυμο, αλλά δεν είναι να απορεί κανείς. Αυτό το περίπλοκο μπλέξιμο ποδιών και κορμών απαιτεί σχεδόν ακροβατικές ικανότητες και πετυχαίνει μόνο σε ζευγάρια που έχουν βρει τις ισορροπίες τους και γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Μπράβο!

4. Κατηγορία «Ο Φυγάς»

Φυγάς

Από τι να κρύβεστε άραγε εσείς οι δύο; Από κάποιες εσωτερικές, προσωπικές ανησυχίες που φοβόσαστε μην φανούν στο ταίρι; Ή μήπως από διαφωνίες που δεν θέλετε να βγουν στην επιφάνεια; Προσοχή: όποιος κρύβεται στη ζωή από μια αντιπαράθεση στερεί την χαρά του συναρπαστικού από τη σχέση του και αργά ή γρήγορα βυθίζεται στη ρουτίνα. Μήπως να του πεις αυτό που σκέφτεσαι λοιπόν και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει;

5. Κατηγορία «Ζώνη Ασφαλείας»

Ζώνη ασφαλείας

Λέξη-κλειδί: αγάπη. Απεριόριστη και άνευ όρων με έντονα στοιχεία μητρικής ή πατρικής φροντίδας. Πως λειτουργεί; Μόλις ο ένας από τους δύο περάσει το χέρι του (την ζώνη ασφαλείας) πάνω από τον άλλο και οι δύο μπαίνουν στην ανάμνηση της παιδικής τους ηλικίας και θυμούνται τις αγκαλιές που έκαναν με τους γονείς και τα αδέρφια τους. Είναι μουρτζούφλης το πρωί; Καλό θα ήταν να τον μυήσεις σιγά-σιγά στη «Ζώνη», γιατί έτσι έχει περισσότερες πιθανότητες να ξυπνάει χαρούμενος και κεφάτος σαν να ήταν πέντε χρονών!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News