Πώς φιλάει το κάθε ζώδιο;

By

Υπόθεση Φιλί. Μεγάλη υπόθεση, ειδικά το πρώτο!

Μη μου πεις ότι δεν έχεις ακούσει εκφράσεις του τύπου ” άκουσα καμπάνες”, “σταμάτησε ο χρόνος” και άλλα τέτοια, από φίλες σου που προσπαθούν να σου περιγράψουν το πρώτο φιλί που μοιράστηκαν με τον καλό τους άσε που πολύ πιθανόν να τις έχεις πει και εσύ!

Όπως και να έχεις νιώσει την αγωνία του ” και αν δεν φιλάει ωραία;”. Κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί αν θα ταιριάζετε.

Για αυτό και φρόντισα να σου βρω ένα μίνι οδηγό, ένα εγχειρίδιο… φιλιού ανάλογα με το ζώδιο του! Προσοχή, με πάσα επιφύλαξη πάντα γιατί μη ξεχνάμε ότι παίζει ρόλο και ο ωροσκόπος! Το έβαλα φυσικά το χεράκι μου -όχι που θα το άφηνα έτσι- να σκάσει και ένα χαμόγελο στα χειλάκι σου!

zwdia-erwtas

Κριός: Το φιλί του Κριού είναι επιθετικό και φλογερό. Γεμάτο ενέργεια και ταχύτητα όμως. Αγαπά τα όμορφα και σαρκώδη χείλη, αλλά και αν δεν τα έχεις μην άγχεσαι.

Ταύρος: Ο Ταύρος κάνει την αγάπη φιλία. Του αρέσει επίσης η πρόκληση και να τον φιλούν. Όταν υπάρχουν πολλά συναισθήματα στη σχέση, ο Ταύρος τα εκφράζει με το φιλί κάνοντας τη σχέση πιο ισχυρή. Αυτό πάλι δεν το κατάλαβα αλλά για να το λένε οι ειδικοί κάτι θα ξέρουν.

Δίδυμος: Οι Δίδυμοι θέλουν τα φιλιά τους να εμπνέουν συναίσθημα. Ένα φιλί αρκεί για να μαγέψει τον σύντροφό τους. Με λίγα λόγια μετά από αυτό το φιλί θα δεις δράκους, πρίγκιπες και άσπρα άλογα!

Καρκίνος: Το φιλί του Καρκίνου έχει περιοδικότητα, διάρκεια και είναι γεμάτο από συναίσθημα και πάθος. Τα φιλιά του είναι καλύτερα όταν είναι σε μια σχέση και αισθάνεται συναισθηματικά ισχυρός.

Λέων: Ο Λέων ξέρει πώς να φιλήσει απαλά. Είναι ικανός να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο τέλειο φιλί μέχρι να σαγηνεύει το σύντροφό του. Για αυτό φρόντισε να έχεις χρόνο στη διάθεσή σου.

Παρθένος: Τα φιλιά του Παρθένου είναι αποφασιστικά και με σκοπό. Αν θέλει ένας Παρθένος να σε γοητεύσει με το φιλί του τίποτα δε μπορεί να τον σταματήσει. Θα σε αρπάξει την ώρα του meeting και άντε να εξηγήσεις εσύ στον προϊστάμενο ότι δεν είναι αυτό που νομίζει.

Ζυγός: Ο Ζυγός ανήκει στα ζώδια του αέρα και έτσι τα φιλιά του είναι ευέλικτα και εναλλάξιμα. Κάθε φιλί του είναι διαφορετικό και σε συνδυασμό με τη γοητεία του, ποτέ δεν θα τον βαρεθείτε. Θα φιλιέστε, θα φιλιέστε, και θα φιλιέστε… μέχρι να βαρεθείς εσύ.

Σκορπιός: Ο Σκορπιός είναι ανεξέλεγκτος. Το ίδιο και τα φιλιά του. Γεμάτα πάθος και ερωτισμό, σίγουρα μένουν αξέχαστα. Τι εννοούμε όταν λέμε ανεξέλεγκτος;

Τοξότης: Τα φιλιά του είναι μοναδικά και εκκεντρικά. Ο Τοξότης αγαπά την περιπέτεια και θέλει να κατακτήσει και να μην κατακτηθεί. Μπορεί τα φιλιά του μερικές φορές να είναι κρύα και απόμακρα αλλά όταν θέλει μπορεί να εντυπωσιάσει το σύντροφό του. Στην περίπτωση αυτή καλό θα ήταν να είσαι κάτω από ένα αιρκοντίσιον και να ρυθμίζεις ανάλογα της διάθεσής σου την θερμοκρασία. Από το ζεστό στο κρύο και τούμπαλιν.

Αιγόκερως: Πειθαρχημένα και συγκρατημένα, τα φιλιά του Αιγόκερου είναι απόλυτα ελεγχόμενα και μερικές φορές ίσως τα θεωρείτε βαρετά αλλά αυτό δεν ισχύει, καθώς προσπαθεί να μη χάσει τον αυτοέλεγχο του. Προσοχή ημινανάπαυση, ρίξε συνθηματικό και προχώρα ή αλλιώς τα γυμνάσια του ΝΑΤΟ.

Υδροχόος: Του αρέσει να πειραματίζεται και να δοκιμάζει όλες τις πτυχές του φιλιού. Τα δικά του φιλιά είναι ήρεμα και ευχάριστα και σίγουρα ποτέ δε θα κουραστείτε να φιλάτε έναν Υδροχόο. Ξέχνα τη βαλεριάνα και τις βιταμίνες. Τώρα έχεις έναν Υδροχόο!

Ιχθείς: Οι Ιχθείς βλέπουν το φιλί ως κάτι ρομαντικό και παθητικό. Απολαμβάνουν τα φιλιά ιδιαίτερα αν υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση. Την οποία μέχρι να την αποκτήσετε θα σας πάρει ένα εξάμηνο. Καταλαβαίνεις ότι αυτή η σχέση έχει μέλλον… Οπλίσου με υπομονή.

You may also like

Hot News