10 σημάδια ότι δεν είναι έτοιμος για γάμο

By

Έχεις λόγους να αμφιβάλλεις ότι ο σύντροφός σου έχει ό,τι χρειάζεται για να κάνετε μαζί το επόμενο βήμα στη σχέση σας; Ανακάλυψε τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν είναι έτοιμος για γάμο.

Δεν μπορεί να πάρει σοβαρές αποφάσεις

Ο δισταγμός του να παντρευτεί μπορεί να μην έχει καμία σχέση με σένα. Αν δεν μπορεί να αποφασίσει για, π.χ. την καριέρα που επιθυμεί να ακολουθήσει ή πού θέλει να ζήσει, πιθανότατα δεν ξέρει αρκετά καλά τον εαυτό του ώστε να κατασταλάξει και δη μαζί σου.

Όταν μιλάει για το μέλλον του, δεν μιλάει για σένα

Σε δέκα χρόνια θέλει να είναι CEO με ένα τεράστιο γιοτ και ένα εκπαιδευμένο λιοντάρι με λουρί που θα το λένε Σίμπα. Εξαιρετικά. Ενόσω λέει όλα αυτά του τα σχέδια, σε αναφέρει καθόλου ή είσαι η αόρατη κούκλα της ζωής του; Αν λέει πως σκέφτεται να μετακομίσει στο Σάο Πάολο, σε ρωτάει αν σε φαντάζεσαι να μεγαλώνεις στη Βραζιλία; Ακόμη κι αν απλά αστειεύεται, είναι μια κακή ένδειξη αν μιλάει συνεχώς για τον μελλοντικό του εαυτό ως έναν μοναχικό λύκο – εκτός, φυσικά, αν εσύ θα είσαι το λιοντάρι στο λουρί κάτι που θα αποτελούσε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι ρόλων.

Δεν ρωτά τους μακροχρόνιους στόχους σου

Και πάλι, αν δεν συνδέει τα όνειρά του με τα δικά σου, αυτό σημαίνει πως δεν έτοιμος για γάμο. Δεν είναι πως θα πρέπει να μετράει κάθε μικρή λεπτομέρεια, αν όμως δεν δείχνει κάποιο ενδιαφέρον για το μέλλον σου, μπορεί να συμβαίνει επειδή δεν βλέπει τον εαυτό του μέσα σε αυτό.

Δεν διαχειρίζεται καλά τις διαμάχες σας

Οι σχέσεις απαιτούν προσπάθεια και είναι αναπόφευκτο πως θα προκύψουν και καβγάδες. Αν σε μια διαφωνία, εκείνος πέφτει με τα μούτρα στον καυγά και προσπαθεί μόνο να αποδείξει πόσο δίκιο έχει ή αν σου μιλάει πολύ έντονα κατεβάζοντας τα συναισθηματικά του ρολά ή αν χάνει την ψυχραιμία του στη διάρκεια μικρών διαφωνιών, αυτό δεν είναι καλό σημάδι για κάποια από τις μεγαλύτερες διαμάχες που μπορεί να προκύψουν στην πορεία.

Κάνει παράξενους θορύβους όταν βλέπετε ρομαντικές ταινίες

Αν απλά σηκώνει τα μάτια του προς τα πάνω στις πιο κλισέ σκηνές (πέρασε τρέχοντας την ασφάλεια του αεροδρομίου για να τη φιλήσει, κλαίει εξομολογούμενος τον έρωτά του κοκ.), τότε μην δίνεις υπερβολική σημασία. Αν όμως γρυλίζει, βογκάει και κάνει σαν να υποφέρει σε όλη τη διάρκεια του Τιτανικού, στέλνει ένα μήνυμα. Απλά δεν είσαι η Ρόουζ του.

Αποφεύγει την οικογένειά σου

Αν δεν θέλει να παραβρεθεί στη γιορτή για την επέτειο των γονιών σου, τότε πιθανότατα δεν τους σκέφτεται ως τα μελλοντικά του πεθερικά και αν αντιδρά υπερβολικά σε καθετί οικογενειακό και γιορτινό μάλλον προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις

Δεν κάνετε κοινές μεγάλες αγορές

Αν συγκατοικείτε είναι πολύ πιθανό να χρειαστείτε ένα καινούριο τραπέζι κουζίνας, ένα κρεβάτι και έπιπλα για την αυλή. Και σίγουρα η λογική επιτάσσει να μοιραστείτε τα έξοδα, σωστά. Αν όμως εκείνος κάνει μια σαφή τοποθέτηση, σε ποιον ανήκει το κάθε τι (“εσύ θα πάρεις το τραπέζι, εγώ τα μπαμπού), τότε πιθανότατα δεν έτοιμος για γάμο.

Δεν του αρέσουν οι φίλες σου

Το να σε αποδέχεται σημαίνει πως αποδέχεται τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να βρίσκονται κοντά σου. Αν δεν κάνει τουλάχιστον την προσπάθεια, τότε δεν είναι έτοιμος για μια σοβαρή δέσμευση.

Μειώνει τη σοβαρότητα της σχέσης σας μπροστά στους φίλους του

Αναπόφευκτα κάποια στιγμή κάποιος θα κάνει ένα άβολο αστείο όταν είστε κάποιο διάστημα μαζί, και είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποιος σε έναν γάμο θα πει: “Και στα δικά σας. Πότε σκοπεύετε να παντρευτείτε;” Δεν είναι κακό αν απαντήσει με κάτι ανώδυνο (“δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξει και να ανεχτεί”) αλλά είναι τελείως διαφορετικό αν κάνει μια αμετακίνητη δήλωση (“σε καμία περίπτωση – απέχουμε εκατομμύρια χρόνια ακόμη και από τη σκέψη”). Αντίστοιχα, αν αστειεύεται ότι θα χωρίσετε ή για τις άλλες σέξι γυναίκες που τον περιμένουν τότε μάλλον όντως απέχει μίλια από έναν πιθανό γάμο ή από μια σοβαρή δέσμευση.

Σε επικρίνει

Δεν του αρέσει που φοράς τόσο πολύ ροζ; Ή που παίρνεις ρεπό από τη δουλειά για να βγεις με τις φίλες σου; Ή που έδωσες 60 ευρώ για το κομμωτήριο; Αν συνεχώς σε επικρίνει στα μικρά πράγματα, τότε δεν είναι έτοιμος να αποδεχτεί τα μεγάλα…

Πηγή: Shape.gr

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Συνταγές

Φτιάξε τα πιο νόστιμα και θρεπτικά κριτσίνια σε 15 λεπτά!

Είμαι ακόμα τόσο ενθουσιασμένη με τα φανταστικά κριτσίνια που έφτιαξα την περασμένη εβδομάδα που θα τα παινέψω μέχρι τουλάχιστον...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
FITNESS KeepUp Like a Star KeepUp TV

Χάλι Μπέρι: Ο personal trainer της αποκαλύπτει τη γυμναστική που ακολουθεί! (video)

Ποιος θα ξεχάσει την σκηνή που βγαίνει από τη θάλασσα και ξεπροβάλλουν το πλούσιο στήθος της κι οι υπέροχοι...
Διαβάστε Περισσότερα