Αν ο κολλητός του κάνει αυτό, οπωσδήποτε θέλει να χωρίσετε

By

Όταν κάνεις σχέση με έναν άντρα, μαζί με αυτόν, αναγκάζεσαι να συναναστραφείς και τα δικά του πρόσωπα, είτε αυτά ανήκουν στο φιλικό είτε στο συγγενικό του περιβάλλον.

Και αν όλοι αυτοί είναι ωραίοι τύποι, ταιριάζετε σαν άνθρωποι και δε χώνουν τη μύτη τους στη σχέση σας, τότε όλα είναι καλά. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν κάποιοι από αυτούς δεν είναι εντάξει και σου προκαλούν διάφορα προβλήματα.

Συνήθως τρία πρόσωπα παίζουν καταλυτικό ρόλο σε κάθε σχέση από την πλευρά εκείνου: Η μάνα του, ο κολλητός του και -αν υπάρχει- η κολλητή του.

Αν αυτοί οι τρεις το βάλουν σκοπό, θα σας χωρίσουν. Αν οι τρεις αυτοί σε συμπαθούν τότε έχεις μεγάλες πιθανότητες να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα από εξωτερικούς παράγοντες στη σχέση σου. Τι είναι όμως αυτό που κάνει ένας κολλητός και πρέπει να καταλάβεις ότι- αν δεν έχει χαμηλή νοημοσύνη -απλά σε αντιπαθεί; Να μιλάει συνεχώς για την πρώην του συντρόφου σου φυσικά.

Από εκείνη την πρώτη στιγμή που τον είδες, όταν ακόμη δεν είχατε καν συστηθεί, σας είδε μαζί και χωρίς ίχνος διακριτικότητας αλλά αντιθέτως με πολλή αγένεια, ανέφερε ένα γυναικείο όνομα έτσι απλά για να σου τη σπάσει, το οποίο στη συνέχεια αποδείχθηκε πως ήταν της πρώην.

Ξέρεις, αυτή η κακή συμπεριφορά, αφορά αποκλειστικά και μόνον εκείνον. Πρέπει να είναι κάποιος πολύ μικροπρεπής άνθρωπος άν όχι απλά ανόητος ώστε να δει το φίλο του με μια νέα συνοδό κι εκείνος να αναφέρει στη συζήτηση μια άλλη γυναίκα. Το να πετάξει ένα γυναικείο όνομα στον αέρα κάθε άλλο παρά ευγενικό είναι και δείχνει τη δική του ποιότητα χαρακτήρα. Αν αυτό πάλι βλέπεις ότι συνεχίζεται, δηλαδή ο φιλαράκος του σε κάθε ευκαιρία αναφέρεται στην πρώην, τότε πιάσε το παρασύνθημα: Δε σε συμπαθεί και θα κάνει τα πάντα μπροστά σου αλλά και πίσω από την πλάτη σου για να σας χωρίσει.

Τι κάνεις σχετικά;

Αρχικά το συζητάς με το σύντροφό σου, ώστε να του πει ότι αν δεν το καταλαβαίνει πρέπει να πάψει να το κάνει. Αν ο σύντροφός σου το κάνει κι εκείνος συνεχίσει, τότε του το λες κι εσύ. Αν και πάλι συνεχίσει μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε την παρέα με αυτόν τον άνθρωπο. Αν πάλι το πεις στο σύντροφό σου κι εκείνος δεν του πει τίποτα, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις εσύ τι κάνεις με αυτούς τους δυο τύπους που ο ένας δε σταματάει να μιλάει για μια πρώην και ο άλλος δεν του βουλώνει το στόμα.

Πηγή: www.marieclaire.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News