Απίστευτο κι όμως αληθινό: Έρευνα απέδειξε τι πρέπει να κάνεις για περισσότερο σεξ στην καραντίνα

By

Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο Cornell έδειξε τι είναι αυτό που κάνει έναν άντρα ή μια γυναίκα να νιώθει περισσότερη σεξουαλική διέγερση μέσα στο σπίτι.

Η έρευνα έδειξε πως το να μοιράζονται οι δουλειές του σπιτιού είναι σέξι και βοηθάει στο να αυξηθεί η ποσότητα του σεξ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

Kάθε ζώδιο δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ένα πράγμα: Μάθε ποιο είναι αυτό!

Η Καθηγήτρια Sharon Sassler, συγγραφέας της έκθεσης στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, αναφέρει πως όταν «τα ζευγάρια μοιράζονται παρόμοια καθήκοντα με βάση την αρχή της ισότητας και όχι με βάση τα στερεότυπα των φύλων, αυτό φαίνεται να εμβαθύνει τη σεξουαλική επιθυμία. Αυτοί που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού είναι τα μόνα ζευγάρια που έχουν βιώσει αύξηση της σεξουαλικής συχνότητας σε σύγκριση με το παρελθόν, ενώ τα ζευγάρια στα οποία οι γυναίκες αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των οικιακών εργασιών καταγράφεται σημαντική μείωση στη συχνότητα», συμπληρώνει η ίδια.

Μπορεί η έρευνα να μην έδειξε τι συμβαίνει αν τις δουλειές τις έχει αναλάβει κάποια οικιακή βοηθός, ωστόσο κάποιοι άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχτηκαν πως το να μένουν σε ένα βρώμικο σπίτι και να φοράνε ασιδέρωτα ρούχα είναι πηγή για τσακωμούς και εντάσεις ανάμεσα στους ίδιους και τις συντρόφους τους.

Απίστευτη έρευνα αποκαλύπτει πως ο κορωνοιός θα αυξήσει δραματικά τα διαζύγια

Πηγή: Faysbook.gr

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
News & Trends Style

Πώς φοράνε το λευκό πουκάμισο οι Meghan Markle, Kate Middleton και Olivia Palermo και πού θα βρεις τα πιο ωραία πουκάμισα κάτω των 35 ευρώ!

Το λευκό πουκάμισο υπήρξε πάντα ένα αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου. Το ίδιο φυσικά θα πείτε πολλές από εσάς...
Διαβάστε Περισσότερα