Αποκαλυπτική έρευνα: Τα 6 πράγματα που δεν αντέχουν οι γυναίκες στο σεξ

By

Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει ποια είναι τα 6 πράγματα που δεν αντέχουν οι γυναίκες στο σεξ! Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο (Sexual Happiness Study) και σε αυτήν ρωτήθησαν πάνω από 3.000 άνθρωποι από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Η.Π.Α. και την Αυστραλία. 

Ποια είναι τα 6 πράγματα που δεν αντέχουν οι γυναίκες στο σεξ;

Την απουσία των προκαταρκτικών- Όλες οι γυναίκες δήλωσαν πως θέλουν να υπάρχει διάρκεια στα προκαταρκτικά για να απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ.

Το να ακούει παρατηρήσεις για το σώμα της- Όσο μεγάλη αυτοπεποίθηση και να νιώθεις για το σώμα σου το να ακούς σχόλια την ώρα του σεξ δεν είναι και το καλύτερό σου.

Το να ακούει τον σύντροφό της να καυχιέται την ώρα του σεξ- Την ώρα του σεξ κανείς δεν θέλει να ακούει ένν σύντροφο να καυχιέται για τις κατακτήσεις του.

Tην επίμονη αναζήτηση του σημείου G- Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει πως εκείνη την ώρα του σεξ ο σύντροφός της ξέρει τι κάνει. Το να ψάχνει μια ώρα για να βρει το σημείο G δεν είναι καθόλου cool.

Νέα έρευνα αποκαλύπτει για ποιο λόγο «κερατώνουν» οι άντρες!

Το να της προκαλεί ο σύντροφός της άγχος για τον οργασμό

Το να βλέπουν μαζί πορνό- Δεν είναι κακό να το κάνεις 1-2 φορές στο χρόνο αλλά οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να μην βλέπουν αισθησιακές ταινίες μαζί με τους συντρόφους τους.

Οι 10 πιο συνηθισμένοι λόγοι που χωρίζουν τα ζευγάρια

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News