Αυτές είναι οι ασκήσεις που θα απογειώσουν το σεξ

By

Ας είμαστε ειλικρινείς… το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο τόσο για την σχέση μας όσο και για όλη μας τη ζωή. Το σεξ όμως δεν θέλει μόνο τρόπο… θέλει και κόπο!

Υπάρχει ένας τρόπος λοιπόν για να δείτε μεγάλη διαφορά στην ερωτική επαφή σας και δεν είναι άλλος από την άσκηση. Με την άσκηση και θα αποκτήσετε ωραίο σώμα και θα αυξήσετε την αντοχή και τις δυνατότητές σας.
σεξ ασκήσεις

Ποιες είναι όμως οι καλύτερες ασκήσεις για να γίνει αυτό; Έχουμε και λέμε:

  • Γυμναστική με βάρη

Οι ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης θα μπορούσαν να είναι αυτό που χρειάζεστε για να διατηρήσετε δραστήρια τη σεξουαλική σας ζωή. Ο λόγος; Αυτού του είδους η προπόνηση «προκαλεί» τον οργανισμό να παράγει τεστοστερόνη, η οποία είναι απαραίτητη για την ανδρική, αλλά και τη γυναικεία, σεξουαλική ορμή.
  • Ασκήσεις Kegel

Οι ασκήσεις αυτές μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο και την τόνωση των ηβοκοκκυγικών μυών, αυτών δηλαδή που επιτρέπουν να σταματήσετε τη ροή των ούρων. Η άσκηση είναι απλή: Συστέλλετε τους μυς και κρατάτε τη θέση για 5 δευτερόλεπτα. Εισπνέετε σε κάθε πίεση και εκπνέετε όταν χαλαρώνετε. Προσπαθήστε να κάνετε 100-200 πιέσεις την ημέρα. Εφαρμόστε την άσκηση καθημερινά για ένα μήνα περίπου. Με τον τρόπο αυτό, οι γυναίκες δυναμώνουν τους μυς του κόλπου, αποκτούν τον έλεγχό τους και φτάνουν ευκολότερα σε οργασμό.

  • Κολύμβηση

Με δεδομένο ότι η σεξουαλική δραστηριότητα είναι μια πράξη αντοχής, η κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων μπορεί να κάνει τις… μπαταρίες σας να κρατήσουν περισσότερο. Επίσης, είναι ένας καλός τρόπος να αποκτήσετε ωραίο, γυμνασμένο σώμα, που θα σας κάνει πιο ελκυστικούς στο άλλο φύλο.

  • Γιόγκα

Θέλετε να εμπλουτίσετε τη σεξουαλική ζωή σας με νέες στάσεις; Η γιόγκα θα σας βοηθήσει να τις ανακαλύψετε. Επίσης, θα βελτιώσει την ευλυγισία και την αντοχή σας και θα δυναμώσει τους μυς της πυέλου με τις κατάλληλες ασκήσεις.

  • Διατάσεις

Η ευλυγισία παίζει σημαντικό ρόλο όσον αφορά τη σεξουαλική απόλαυση και την ποικιλία στην ερωτική επαφή. Φροντίστε, λοιπόν, να μην ξεχνάτε τις διατάσεις τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος του προπονητικού σας προγράμματος. Εναλλακτικά, επιλέξτε κάποιο είδος άσκησης που τις περιλαμβάνει.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News