Αυτά τα 4 σημάδια θα σε μαρτυρήσουν…Πότε έκανες τελευταία φορά σεξ;

By

Καίγεσαι να μάθεις για κάποια συγκεκριμένη γυναίκα αν έκανε πρόσφατα σεξ; Σύμφωνα με τους ερευνητές μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει αρκεί να την παρατηρήσεις προσεκτικά.

1. Νιώθεις ότι την ποθείς περισσότερο; Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Advanced Research ανέλυσε διάφορες έρευνες που σχετίζονται με τις φερομόνες. Η μελέτη έδειξε πως οι φερομόνες μπορούν να αυξήσουν την σεξουαλική διάθεση του αντίθετου φύλου. Άρα αν την ποθείς περισσότερο είναι πιθανόν να ευθύνεται το γεγονός πως έκανε πρόσφατα σεξ.

2. Σου φαίνεται πιο χαλαρή και ευδιάθετη; Μια πρόσφατη έρευνα από το πανεπιστήμιο του Κολοράντο απέδειξε πως όταν το σεξ είναι συχνό αυξάνονται τα επίπεδα της ευτυχίας και μειώνεται το στρες και το άγχος.

Υπάρχει ένα σωματικό χαρακτηριστικό που μπορεί να απογειώσει μια σχέση!

3. Κοιμήθηκε καλά το προηγούμενο βράδυ; Τότε είναι πολύ πιθανόν να έκανε σεξ γιατί οι γυναίκες που έρχονται σε οργασμό έχουν αύξηση της ορμόνης προλακτίνης κατά ένα μεγάλο ποσοστό, της τάξης του 30%. Η προλακτίνη είναι μια ορμόνη η οποία βοηθάει στη καλή ποιότητα του ύπνου.

4. Δεν έχει πολλές απαιτήσεις; Το σεξ απελευθερώνει την ωκυτοκίνη, μια ορμόνη η οποία βοηθάει τους ανθρώπους να ενώνονται καλύτερα μεταξύ τους. Αυτή η ορμόνη βοηθάει επίσης τις γυναίκες να επικοινωνούν καλύτερα με τους γύρω τους χωρίς να ζητάνε πολλές αναλύσεις.

Ποια είναι η αγαπημένη ώρα και μέρα των ζευγαριών για σεξ;

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Συνταγές

Η πιο εύκολη συνταγή για λαζάνια στον φούρνο χωρίς ίχνος “κακού” υδατάνθρακα!

Λατρεύω τα λαζάνια στον φούρνο με κιμά και λαχανικά αλλά τελευταία όταν ακούω λέξεις όπως “λαζάνια”, “μακαρόνια” και “λευκό...
Διαβάστε Περισσότερα