Αυτή η έρευνα δεν θα σου αρέσει καθόλου…γιατί καταστρέφει τη γιορτή των ερωτευμένων

By

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και μια νέα έρευνα αποκαλύπτει κάτι που δεν το περιμέναμε. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Yale οι πραγματικά ερωτευμένοι άνθρωποι δεν χρειάζονται δώρα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Ζώδια: Ποιοι θα έχουν τύχη στον έρωτα τον Φεβρουάριο!

Τι αναφέρει ο επίκουρος καθηγητής ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Yale, Τζάντσον Μπρίουερ; «Οταν αισθανόμαστε ερωτευμένοι, τότε επιθυμούμε την ευημερία και την ευτυχία του συντρόφου μας. Σε αρκετές περιπτώσεις, αυτή η επιθυμία είναι εντονότερη από τις προσωπικές μας ανάγκες. Η αγάπη δεν είναι κάτι το οποίο στηρίζεται πάνω σε ανταλλάγματα. Για την ακρίβεια, η αγάπη συνοδεύεται με το αίσθημα της προστασίας για το άλλο πρόσωπο. Αυτό μπορεί να εκφραστεί ακόμα και όταν ο ένας ανοίγει τη πόρτα για να περάσει ο άλλος. Τα δώρα είναι κάτι εντελώς άσχετο με το αίσθημα της αγάπης.» τονίζει ο καθηγητής Μπρίουερ.

Σύμφωνα με την έρευνα όταν δύο άτομα έχουν μόλις γνωρίστει και η σχέση τους μετράει μέρες ή μήνες είναι λογικό να εκφράσουν με κάθε τρόπο τα συναισθήματά τους. Όταν όμως περάσει κάποιο χρονικό διάστημα αυτό αλλάζει και πλέον, υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν θα έπρεπε να περιμένουν κάποιο δώρο για να νιώσουν την αγάπη τους συντρόφου τους.

Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Πόσο συχνά κάνεις σεξ ανάλογα με την ηλικία σου;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News