Είστε single; Δείτε τι αναφέρει αυτή η έρευνα…

By

Η έρευνα αυτή δείχνει ότι τελικά η στερεοτυπική αντίληψη πως οι γυναίκες που είναι single δε νιώθουν ωραία ενώ ο άντρας εργένης νιώθεις τέλεια, διαψεύδεται πανηγυρικά. Καιρός γενικότερα να ακούγονται περισσότερο τα facts παρά τα σεξιστικά συναισθήματα μιας πατριαρχικά δομημένης κοινωνίας.

Έρευνα

Βάσει της έρευνας αυτής,  61% των single γυναικών δήλωσε ικανοποιημένο και ευτυχισμένο με το να είναι single σε αντίθεση με το 49% των single ανδρών.

Ποια σχέση έχει τις λιγότερες πιθανότητες να πετύχει;

Η καθηγήτρια Emily Grundy του University of Essex, δήλωσε στην Telegraph ότι o λόγος είναι πιθανότατα το ότι οι γυναίκες τείνουν να «δουλεύουν» περισσότερο σε μια σχέση. «Είναι αποδεδειγμένο ότι οι γυναίκες αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στα οικειακά και πιστεύω ότι περνούν περισσότερες συναισθηματικές διαβαθμίσεις». 

Κοινωνικές δραστηριότητες

Τόνισε ότι οι γυναίκες που δεν έχουν σύντροφο έχουν μια πιο εξώστρεφη κοινωνική τάση. Δηλαδή τείνουν να συμμετέχουν σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες και κατά συνέπεια να δημιουργούν περισσότερες φιλικές σχέσεις, σε αντίθεση με τους άντρες εργένηδες που κάνουν πολύ λιγότερες. «Οι άνδρες είναι πιθανό να αισθάνονται περισσότερο μοναχικοί όταν είναι single», δηλώνει.
Μάλιστα, το ποσοστό ευτυχίας των γυναικών ήταν υψηλότερο στις ηλικίες από 45 χρονών και πάνω. Ενώ το 32% των γυναικών από 45 ως 65 δήλωσε ευτυχισμένο χωρίς σύντροφο, το ίδιο ίσχυσε μόνο για το 19% των ανδρών στην ίδια ηλικιακή ομάδα.
Πηγή: tanea.gr

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
FITNESS KeepUp Like a Star

Νάντια Μπουλέ: Η αλλαγή που έκανε στη διατροφή της και δεν παίρνει ποτέ βάρος!

Για το εξώφυλλο του περιοδικού Shape φωτογραφήθηκε η Νάντια Μπουλέ όπου μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Τα top χτενίσματα που λατρεύουν οι Γαλλίδες και θα πρωταγωνιστήσουν την άνοιξη

Όταν μιλάμε για ανεπιτήδευτη φινέτσα, οι Γαλλίδες μας έρχονται κατευθείαν στο μυαλό αφού καταφέρνουν τόσο με το στιλ τους όσο και...
Διαβάστε Περισσότερα