Ένα top model σου αποκαλύπτει 4 tips για το τέλειο ραντεβού

By

Η Adwoa Aboah, είναι top model και είναι ένα από τα it gilrs του Instagram. Για αυτό και μοιράζεται με τους θαυμαστές της tips επιβίωσης στην εποχή των social media! Αυτή τη φορά μοιράζεται 4 tips για το τέλειο ραντεβού ώστε να προχωρήσει σε… love story!

Έχουμε και λέμε:

  • Μην παίζεις παιχνίδια

«Ποιος πρέπει να επικοινωνήσει πρώτος; Πόση ώρα πρέπει να περιμένεις να απαντήσεις σε ένα μήνυμα; Πόσα emoji μπορώ να προσθέσω σε μια απάντηση;». Όλες αυτές οι σκέψεις σε τρελαίνουν στο τέλος. Εγώ λέω απλά να είσαι ο εαυτός σου και να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου. Αν ο άλλος δεν ενδιαφέρεται πολύ για σένα, θα φανεί.

  • Μην παρακολουθείς τα social media

Μην ξεχνάς πως φαίνεται όταν βλέπεις τα stories του άλλου. Αν δεν θες να γίνεις στόχος, τότε πρόσεχε τι πατάς στο Instagram.

  • Δείξε τον εαυτό σου στα social media

Είναι ο σίγουρος τρόπος για να σε προσέξει κάποιος. Σκέψου πως είσαι μοντέλο, βρες τις καλές σου γωνίες, ζήτα βοήθεια και από μια φίλη σου και ξεκίνα να ποζάρεις.

  • Δοκίμασε ένα dating app

Μην το βλέπεις αρνητικά, σε αυτή τη digital εποχή που ζούμε, είναι λογικό και το dating να γίνεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Αφού ξεκινήσεις να μιλάς με κάποιον, μετά από λίγες μέρες θα πρέπει να συναντηθείτε για να δεις αν υπάρχει όντως αυτή τη φλόγα. Θα σου κάνει καλό να βγεις με κάποιον που του εξάπτεις το ενδιαφέρον και σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News