Έρευνα αποκαλύπτει πως οι γυναίκες θέλουν περισσότερο σεξ…από τους άνδρες!

By

Μπορεί τόσο καιρό να νομίζαμε πως οι άνδρες πάντα θέλουν να κάνουν περισσότερο σεξ από τις γυναίκες αλλά μια έρευνα αποκαλύπτει ακριβώς…το αντίθετο!

Η έρευνα διεξήχθη στο πλαίσιο συνεχιζόμενης μελέτης σχετικά με τις σχέσεις των Βρετανών, από τη Voucher Codes Pro, και έδειξε πως οι γυναίκες θέλουν πιο πολύ σεξ από ότι οι σύντροφοί τους.

Όλα τα άτομα που πήραν μέρος στην έρευνα είχαν μακροχρόνιες σχέσεις, ήταν άνω των 18 ετών και ζούσαν στη Βρετανία. Στη μελέτη συμμετείχαν 2.383 Βρετανοί.

Είστε single; Δείτε τι αναφέρει αυτή η έρευνα…

Η έρευνα έδειξε ότι το 21% των ζευγαριών καυγαδίζει γιατί δεν κάνει αρκετό σεξ. Επίσης, το 59% των γυναικών που ρωτήθηκαν δήλωσαν πως θα ήθελαν να κάνουν πιο συχνά σεξ, ενώ την ίδια απάντηση έδωσε το 41% των ανδρών.

Οι ερευνητές θέλησαν να μάθουν για ποιο λόγο η σεξουαλική ζωή των ζευγαριών είναι προβληματική.

Το 37% απάντησε πως δεν κάνουν συχνά σεξ, το 34% είπε πως δεν υπάρχει περιπέτεια στην κρεβατοκάμαρα, ενώ κάποιοι άλλοι δήλωσαν πως θεωρούν το σύντροφό τους τεμπέλη. Τέλος υπήρχαν και αυτοί που ισχηρίστηκαν πως  έχουν διαφορετικές προτιμήσεις από τους αγαπημένους τους.

Αυτή η έρευνα δεν θα σου αρέσει καθόλου…γιατί καταστρέφει τη γιορτή των ερωτευμένων

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News