γυναίκες άντρες

Έρευνα: Αυτοί είναι οι 4 τύποι γυναικών που ελκύουν τους άνδρες!

By

Ήλθε η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά και κυρίως επιστημονικά για ένα θέμα που έχουμε γκουγκλάρει πολλές φορές (όχι εγώ, μια φίλη μου) και αποτελεί μία από τις πιο συχνές συζητήσεις ανάμεσα σε γυναίκες. Τι (στο καλό) θέλουν οι άνδρες;

Η αλήθεια είναι ότι έχουν χυθεί τόνοι μελάνι και έχουν καταναλωθεί λίτρα αλκοόλ, ωστόσο, μέχρι σήμερα καμιά μας δεν έχει καταλάβει ποιος είναι ο τύπος γυναίκας που ελκύει τους άντρες! Να σημειωθεί ότι εξαιρείται η Μόνικα Μπελούτσι γιατί… είναι η απόλυτη! (Να σημειωθεί ότι και αυτή είχε προβλήματα στα προσωπικά της που οδήγησαν και σε ένα διαζύγιο).

Και πριν προλάβεις να ψελλίσεις το “δεν υπάρχει σωτηρία” έρχεται η επιστήμη να σου ανοίξει τα μάτια. Οι επιστήμονες, λοιπόν, κατέληξαν στους τέσσερις τύπους που είναι αυτό που λέμε “πασπαρτού”. Και φυσικά το keepup.gr σου τους παρουσιάζει!

Less is best! Οι γυναίκες που δε φορούν πολύ μακιγιάζ

Μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Quarterly Journal of Experimental Psychology επιβεβαιώνει πως η φυσική ομορφιά είναι τελικά αυτή που μετράει. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Bangor και το Πανεπιστήμιο του Aberdeen ζήτησαν από μια ομάδα φοιτητών να αξιολογήσει τις φωτογραφίες γυναικών που φορούσαν είτε λιγότερο είτε περισσότερο μακιγιάζ. Οι άνδρες φοιτητές φάνηκε να θεωρούν πιο ελκυστικές τις κοπέλες με το ελαφρύ και πιο φυσικό μακιγιάζ.

Οι γυναίκες με σωστές αναλογίες

Ξεχάστε τις «ιδανικές» αναλογίες που υποδεικνύουν ότι η περίμετρος της μέσης δεν πρέπει να ξεπερνά τα 60 εκατοστά και η περίμετρος των γοφών τα 90 εκατοστά. Η αναλογία μέσης-γοφών, η οποία προκύπτει όταν διαιρείται ο πρώτος αριθμός με το δεύτερο, είναι αυτή που καθορίζει την ερωτική έλξη αλλά και την υγεία. Η συγκεκριμένη αναλογία είναι ενδεικτική της γονιμότητας της γυναίκας αλλά και του κινδύνου σοβαρών παθήσεων όπως η παχυσαρκία, ο διαβήτης, η καρδιοπάθεια και ο καρκίνος των ωοθηκών. Ως «ιδανική» θεωρείται η αναλογία 0,7.

Οι γυναίκες “φωτιά στα κόκκινα”

Είναι γνωστό πως το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και η επιστήμη το επιβεβαιώνει! Ψυχολόγοι από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ διαπίστωσαν ότι μια γυναίκα θεωρείται πιο ελκυστική όταν ντύνεται στα κόκκινα, ανεξαρτήτως πόσο αποκαλυπτικά είναι τα ρούχα της. Η επίδραση του συγκεκριμένου χρώματος είναι ισχυρή ακόμη κι όταν η γυναίκα επιλέγει ένα κόκκινο μπλουζάκι.

Τα καλά κορίτσια πάνε παντού

Αν και οι γυναίκες προτιμούν τα «κακά παιδιά», για τους άνδρες φαίνεται πως ισχύει το αντίθετο. Μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Personality and Social Psychology Bulletin αναφέρει ότι η εξωστρέφεια και η υποστήριξη της γυναίκας στις ανάγκες και τις επιθυμίες του άνδρα είναι παράγοντες καθοριστικοί στο ερωτικό παιχνίδι, ενισχύοντας όχι μόνο την ερωτική έλξη αλλά και τη σεξουαλική επιθυμία.

γυναίκες άντρες

γυναίκες άντρες

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News