Γνωστά ζευγάρια μας δείχνουν πώς περνάνε στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας (VIDEO)

By

Η καραντίνα στο σπίτι μας έχει κάνει όλους να περνάμε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους μας. Γνωστοί Έλληνες και ξένοι μας δείχνουν τι κάνουν όσο μένουν στο σπίτι για να προστατευθούν και να προστατέψουν τους γύρω τους από τον κορονοιό.

O Justin Bieber και η σύζυγός του, Hailey Bieber, γυρίζουν βιντεάκια στo Tik Tok δείχνοντάς μας τις χορευτικές τους ικανότητες.

Διώξε το άγχος μια και καλή απο τη ζωή σου…Συμβουλές βάσει ζωδίου

Η Chiara Ferragni και ο σύζυγός της Fedez κάνουν live ώστε να περνάνε πιο ευχάριστα τον χρόνο τους αλλά και για να κάνουν παρέα σε εκατομμύρια Ιταλούς που τους παρακολουθούν από το instagram.

Danielle Bernstein περνάει τα βράδια της στο σπίτι της μητέρας της μαζί με τον αγαπημένο της. Τι κάνουν; Πίνουν κρασί, μαγειρεύουν και παίζουν Codenames.

Να πώς θα αντιδράσει το κάθε ζώδιο…όταν αρρωστήσει!

H Leonie Hanne μας προτρέπει να μπούμε στην κουζίνα και να μαγειρέψουμε στον αγαπημένο μας. Η ίδια μας δείχνει τι φαγητό έφτιαξε στον σύντροφό της σήμερα.

 

H Negin Mirsalehi βγήκε ραντεβού με τον αγαπημενο της και όπως αποκάλυψε το ραντεβού τους ήταν μέχρι το αμάξι….όπου έφαγαν τηγανητές πατάτες.

H Jennifer Lopez απασχολεί τον εαυτό της με το Tik Tok κάνοντας διάφορες αστείες χορογραφίες και μαθαίνοντας νέες φιγούρες.

Πηγή: Faysbook.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News