Υπάρχει ένα σωματικό χαρακτηριστικό που μπορεί να απογειώσει μια σχέση!

By

Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που μπορούν να κάνουν ένα ζευγάρι ευτυχισμένο. Ωστόσο οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως υπάρχει ένα σωματικό χαρακτηριστικό που μπορεί να απογειώσει μια σχέση!

Η συγκεκριμένη έρευνα διεξήχθη στο Konkuk University στη Σεούλ από τον ερευνητή Kitae Sohn, ανάμεσα σε 7.850 παντρεμένες γυναίκες. Η μελέτη έδειξε πως όσο πιο μεγάλη είναι η διαφορά ύψους σε ένα ζευγάρι τόσο πιο ευτυχισμένο θα είναι.

Ποια είναι η αγαπημένη ώρα και μέρα των ζευγαριών για σεξ;

Μάλιστα οι επιστήμονες αναφέρουν πως οι γυναίκες ψάχνουν συνήθως για άντρες που είναι ψηλότεροι από αυτές, ενώ οι πιο κοντοί άντρες έχουν 1-3 λιγότερους σεξουαλικούς συντρόφους από τους ψηλότερους άνδρες.

«Ένας λόγος είναι η εσωτερική και φυσική αξία του ύψους. Μοιάζει με το ότι μας αρέσουν τα γλυκά χωρίς να ξέρουμε γιατί», αναφέρει ο ερευνητής Kitae Sohn.

Οι φαντασιώσεις των Ελλήνων γυναικών και αντρών αποκαλύπτονται και είναι super…πικάντικες!

Πάντως η έρευνα αποδεικνύει πως αυτός ο παράγοντας μειώνεται μετά το 18o έτος γάμου.

Μπορεί οι γυναίκες να προτιμούν τους ψηλούς άντρες, αλλά μια άλλη έρευνα του περιοδικού «The Journal of Sexual Medicine» λέει ότι οι κοντύτεροι άντρες κάνουν πολύ περισσότερο σεξ από τους ψηλότερους άντρες. Η ίδια έρευνα αποκαλύπτει πως οι κοντοί άντρες είναι συνήθως πιο αφοσιωμένοι στις σχέσεις τους, βγάζουν περισσότερα χρήματα από τις συντρόφους τους και βοηθάνε περισσότερο στις δουλειές του σπιτιού.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News