Λογομαχείς από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον αγαπημένο σου; Είστε ευτυχισμένοι…

By

Μπορεί να πίστευες μέχρι πρόσφατα πως οι τσακωμοί δεν είναι καλό δείγμα σε μια σχέση αλλά μια νέα έρευνα έρχεται να αποδείξει πως τα ζευγάρια που λογομαχούν είναι…ευτυχισμένα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα ζευγάρια που λογομαχούν είναι συχνά πιο ευτυχισμένα από εκείνα που δεν συγκρούονται ποτέ και για κανέναν λόγο. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή οι διαφωνίες μεταξύ δύο προσωπικοτήτων είναι αναπόφευκτες. Η διαχείριση των διαφωνιών είναι το κλειδί μιας επιτυχημένης σχέσης και όσο πιο ειλικρινείς είστε μεταξύ σας τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχετε για να πετύχει η σχέση σας.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα ζευγάρια που τσακώνονται είναι υγιή επειδή εκφράζουν όλα τους τα θέματα και δεν τα κρατάνε μέσα τους. Οι διαμάχες είναι υγιείς αρκεί να μην περιλαμβάνουν λεκτική, σωματική ή ψυχολογική βία.

Να γιατί 6 στις 10 γυναίκες δεν κάνουν όσο σεξ θα ήθελαν

Οι διαφωνίες δεν είναι ευχάριστες, αλλά μερικές φορές, είναι ο μοναδικός τρόπος να αντιληφθεί ο σύντροφός σου κάποιες όχι και τόσο προφανείς ανάγκες μας. Επιπλέον οι διαφωνίες είναι πάντα καλύτερες από την αδιαφορία, και δείχνουν στον καλό μας ότι νιαζόμαστε για τη σχέση μας.

Για να πετύχει η σχέση σου να θυμάσαι πως οι διαφωνίες επιτρέπονται αρκεί να μην περιλαμβάνουν χαρακτηρισμούς προς το άλλο σου μισό.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News