Λογομαχείς από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον αγαπημένο σου; Είστε ευτυχισμένοι…

By

Μπορεί να πίστευες μέχρι πρόσφατα πως οι τσακωμοί δεν είναι καλό δείγμα σε μια σχέση αλλά μια νέα έρευνα έρχεται να αποδείξει πως τα ζευγάρια που λογομαχούν είναι…ευτυχισμένα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα ζευγάρια που λογομαχούν είναι συχνά πιο ευτυχισμένα από εκείνα που δεν συγκρούονται ποτέ και για κανέναν λόγο. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή οι διαφωνίες μεταξύ δύο προσωπικοτήτων είναι αναπόφευκτες. Η διαχείριση των διαφωνιών είναι το κλειδί μιας επιτυχημένης σχέσης και όσο πιο ειλικρινείς είστε μεταξύ σας τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχετε για να πετύχει η σχέση σας.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα ζευγάρια που τσακώνονται είναι υγιή επειδή εκφράζουν όλα τους τα θέματα και δεν τα κρατάνε μέσα τους. Οι διαμάχες είναι υγιείς αρκεί να μην περιλαμβάνουν λεκτική, σωματική ή ψυχολογική βία.

Να γιατί 6 στις 10 γυναίκες δεν κάνουν όσο σεξ θα ήθελαν

Οι διαφωνίες δεν είναι ευχάριστες, αλλά μερικές φορές, είναι ο μοναδικός τρόπος να αντιληφθεί ο σύντροφός σου κάποιες όχι και τόσο προφανείς ανάγκες μας. Επιπλέον οι διαφωνίες είναι πάντα καλύτερες από την αδιαφορία, και δείχνουν στον καλό μας ότι νιαζόμαστε για τη σχέση μας.

Για να πετύχει η σχέση σου να θυμάσαι πως οι διαφωνίες επιτρέπονται αρκεί να μην περιλαμβάνουν χαρακτηρισμούς προς το άλλο σου μισό.

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

5 μυστικά ομορφιάς που μας αποκαλύπτουν γνωστές αθλήτριες από όλο τον κόσμο

Αυτό που έχω παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια είναι πως οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να δείχνουν όμορφες και ταυτόχρονα να...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
LIVE WELL Σεξ & Σχέσεις

Έρευνα αποκαλύπτει πως οι γυναίκες θέλουν περισσότερο σεξ…από τους άνδρες!

Μπορεί τόσο καιρό να νομίζαμε πως οι άνδρες πάντα θέλουν να κάνουν περισσότερο σεξ από τις γυναίκες αλλά μια...
Διαβάστε Περισσότερα