Να γιατί 6 στις 10 γυναίκες δεν κάνουν όσο σεξ θα ήθελαν

By

Είναι γεγονός πως οι άντρες σκέφτονται περισσότερο το σεξ από ότι οι γυναίκες. Ωστόσο, έρευνα που έγινε πριν από λίγες ημέρες απέδειξε ότι και οι γυναίκες σκέφτονται πολύ συχνά το σεξ.

Μια νέα έρευνα μελέτησε τους λόγους που οι γυναίκες δεν κάνουν συχνά σεξ, παρόλο που το σκέφτονται αρκετά συχνά. Η έρευνα έγινε σε 1000 άντρες και γυναίκες και έδειξε ότι 6 στις 10 γυναίκες δεν κάνουν το σεξ που θα ήθελαν.

Μάλιστα οι ειδικοί τονίζουν πως ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που συμβαίνει αυτό είναι επειδή οι γυναίκες δεν ξέρουν πώς να ζητήσουν αυτό που θέλουν όσον αφορά το σεξ.

Το 60% των γυναικών παραδέχτηκε πως θα ήθελαν να κάνουν περισσότερο σεξ, είτε είχαν μακροχρόνια σχέση είτε ήταν ελεύθερες.

Οπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, οι γυναίκες κρατούν μια περισσότερο παθητική στάση και αυτό που θέλουν είναι να τους πλησιάσουν πρώτοι οι σύντροφοί τους. Οι άνδρες από τη μεριά τους δηλώνουν πως δεν μπορούν να καταλάβουν πότε η σύντροφός τους θέλει να κάνει σεξ και πότε όχι.

Οι ειδικοί σεξολόγοι τονίζουν πως είναι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι να μάθει να επικοινωνεί σωστά και πώς η γυναίκα πρέπει να έχει μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης σε ό,τι αφορά το σεξ.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News