Νέα έρευνα αποκαλύπτει για ποιο λόγο «κερατώνουν» οι άντρες!

By

H νέα έρευνα που δημοσίευσε η Journal of Personality and Social Psychology θα σε κάνει να δεις κάποια πράγματα με άλλο μάτι…

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα, 233 νιόπαντροι έπρεπε να βαθμολογήσουν τη σχέση τους και το πόσο ικανοποιημένοι είναι μέσα σε αυτή.

Αυτό που εξέπληξε του ερευνητές ήταν πως αυτοί που είπαν ότι έχουν έντονη σεξουαλική δραστηριότητα είναι και αυτοί που έχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν τις συντρόφους τους.

Ο κανόνας των 6 λεπτών που πρέπει να ακολουθούν όλα τα ζευγάρια στο σεξ!

Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό σύμφωνα με τους επιστήμονες; Οι ίδιοι αναφέρουν πως όταν κάποιος άνθρωπος είναι εξοικειωμένος με το σεξ και κάνει σεξ συχνά στην καθημερινότητά του, είναι πιο επιρρεπής στο να ενδώσει σε αυτό και σε μια εξωσυζυγική σχέση.

Όσο πιο συχνό είναι το σεξ, τόσο πιο πολύ το θέλεις στη ζωή σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις πιο συχνά την ανάγκη να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου. Άρα και να…απατήσεις.

10 κανόνες που πρέπει να ακολουθείς στη σχέση σου καθημερινά!

 

 

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News