Ο κανόνας των 6 λεπτών που πρέπει να ακολουθούν όλα τα ζευγάρια στο σεξ!

By

Κάθε ζευγάρι ακολουθεί τους δικούς του κανόνες στο σεξ αλλά κάποιες φορές δεν βλάπτει να ακούμε και τους επιστήμονες και όλα όσα μας προτείνουν να δοκιμάζουμε για να βελτιώνουμε την σεξουαλική μας ζωή.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον Καναδά, οι ειδικοί αναφέρουν πως υπάρχει ένας κανόνας που όλα τα ζευγάρια πρέπει να ακολουθούν. Πρόκειται για τον «κανόνα των έξι λεπτών».

Σύμφωνα με αυτόν τα προκαταρκτικά στο σεξ πρέπει να διαρκούν 6 λεπτά ώστε να προλειάνει το έδαφος για το τι θα επακολουθήσει.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun» αναφέρει τη μελέτη στην οποία συμμετείχαν 1.500 Καναδοί και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όσοι συμπεριφέρονται στοργικά και με ερωτική διάθεση στον σύντροφό τους για τουλάχιστον έξι λεπτά, έχουν περισσότερες πιθανότητες να απολαύσουν πιο πολύ το σεξ.

Την έρευνα πραγματοποίησε η εταιρεία προφυλακτικών «Trojan» και το Συμβούλιο Πληροφόρησης και Εκπαίδευσης για το Σεξ του Καναδά.

Ζώδια Φεβρουάριος 2020: Οι προβλέψεις του μήνα

«Ο κανόνας, πάντως, είναι ότι όσο μεγαλύτερη είναι η σεξουαλική εμπειρία των συντρόφων, τόσο πιο ικανοποιημένοι αισθάνονται και οι δύο», επισημαίνει ο Ρόμπιν Μίλχαουζεν, καθηγητής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στο Πανεπιστήμιο του «Guelph».

Αυτοί είναι οι λόγοι που 8 στις 10 Ελληνίδες οδηγούνται στην απιστία

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News