Οργάνωσε ρομαντικό ρανταβού στο σπίτι: Τα 7 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις

By

Λόγω της ταχύτατης εξάπλωσης του κορονοιού στη χώρα μας όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να μένουμε στα σπίτια μας. Για να περάσετε πιο ευχάριστα την ώρα με τον αγαπημένο σας και για να έχετε κάτι να περιμένετε κανονίστε ένα ρομαντικό ραντεβού για το Σάββατο ή για όποια άλλη μέρα θέλετε.

1. Για να πετύχει το ραντεβού σας θα πρέπει να θέσετε κάποιους βασικούς κανόνες, όπως να μην είστε ντυμένοι με πιτζάμες, να περιποιηθείτε λίγο παραπάνω τους εαυτούς σας και να μην είναι το σπίτι σας σαν βομβαρδισμένο τοπίο.

2. Οργανώστε τον χώρο του ραντεβού σας, φτιάξτε το τραπέζι όπως θα ήταν αν πηγαίνατε σε ένα εστιατόριο και καθαρίστε την κρεβατοκάμαρα…για παν ενδεχόμενο. Μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας χαλάσει το ραντεβού σας.

Στο σπίτι με τον αγαπημένο σου: 8 πρωτότυπα πράγματα που μπορείτε να κάνετε!

3. Αποφασίστε ποιος θα φτιάξει το φαγητό και ποιος το γλυκό. Μπορείτε να αναλάβετε εσείς το μαγείρεμα και ο καλός σας το σερβίρισμα.

4. Επιλέξτε μαζί το μενού ή κάντε του έκπληξη ένα δείπνο με φαγητά που αγαπάει.

5. Την ημέρα του ραντεβού, φορέστε τα αγαπημένα σας εσώρουχα, βαφτείτε, φτιάξτε τα μαλλιά σας και μην τον αφήσετε να σας δει πριν να είστε 100% έτοιμη!

Κορονοϊός και σεξ: Επηρεάζεται η σεξουαλική ζωή των Ελλήνων;

6. Την ώρα του δείπνου αφήστε τα κινητά σε άλλο δωμάτιο, κλείστε την τηλεόραση, χαμηλώστε τον φωτισμό και απολαύστε το δείπνο σας ακούγοντας μουσική της επιλογής σας.

7. Μόλις τελειώσετε το δείπνο, μπορείτε να δείτε μαζί μια ταινία τρώγοντας το αγαπημένο σας γλυκό ή φρέσκο ποπ κορν και στη συνέχεια παίξτε κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι που θα σας οδηγήσει σιγά σιγά προς την κρεβατοκάμαρα.

Επαναλάβετε το ραντεβού σας μια φορά την εβδομάδα μαγειρεύοντας ο ένας στον άλλον.

Πηγή: Faysbook.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News