Ποια είναι η αγαπημένη ώρα και μέρα των ζευγαριών για σεξ;

By

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Superdrag και το IllicitEncounters.com έδειξε ποια είναι η αγαπημένη μέρα, ώρα και εποχή των ζευγαριών για σεξ.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1000 άτομα και οι περισσότεροι από αυτούς απάντησαν πως το Σαββατοκύριακο είναι η πιο δραστήρια μέρα για σεξ. Πολλοί συμμετέχοντες στην έρευνα τόνισαν πως τις καθημερινές δεν συνηθίζουν να κάνουν σεξ και η μόνη μέρα και ώρα που μπορεί να κάνουν σεξ είναι το βράδυ της Παρασκευής. Η ίδια έρευνα έδειξε πως στη Βρετανία η πιο δημοφιλής μέρα και ώρα για σεξ είναι το πρωινό της Κυριακής.

Οι φαντασιώσεις των Ελλήνων γυναικών και αντρών αποκαλύπτονται και είναι super…πικάντικες!

Ποια είναι η αγαπημένη εποχή των ανθρώπων για σεξ; Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της έρευνας το καλοκαίρι θεωρείται η πιο αγαπημένη εποχή όλων για ερωτικές περιπτύξεις και μετά ακολουθεί ο χειμώνας, η άνοιξη και το φθινόπωρο.

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης πως το αλκοόλ δεν παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο συχνά θα κάνει ένα ζευγάρι σεξ. Το 60% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν πως δεν συμηθίζουν να πίνουν αλκοόλ πριν κάνουν σεξ.

Λογομαχείς από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον αγαπημένο σου; Είστε ευτυχισμένοι…

Τέλος, αν αναρωτιέσαι ποια ήταν η λιγότερο δημοφιλής μέρα για σεξ, να σε ενημερώσω πως ο περισσότερος κόσμος ψήφισε τη Δευτέρα!

 

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
LIVE WELL

Ένα μικρό διαμέρισμα μόλις 65 τμ που θα σου δώσει υπέροχες ιδέες διακόσμησης!

Βρίσκεται στο Σιάτλ και είναι πραγματικά υπέροχο. Οι ένοικοι αυτού του μικροσκοπικού θα έλεγα διαμερίσματος έχουν εκμεταλλευτεί κάθε σπιθαμή...
Διαβάστε Περισσότερα