Ποια είναι η αγαπημένη ώρα και μέρα των ζευγαριών για σεξ;

By

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Superdrag και το IllicitEncounters.com έδειξε ποια είναι η αγαπημένη μέρα, ώρα και εποχή των ζευγαριών για σεξ.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1000 άτομα και οι περισσότεροι από αυτούς απάντησαν πως το Σαββατοκύριακο είναι η πιο δραστήρια μέρα για σεξ. Πολλοί συμμετέχοντες στην έρευνα τόνισαν πως τις καθημερινές δεν συνηθίζουν να κάνουν σεξ και η μόνη μέρα και ώρα που μπορεί να κάνουν σεξ είναι το βράδυ της Παρασκευής. Η ίδια έρευνα έδειξε πως στη Βρετανία η πιο δημοφιλής μέρα και ώρα για σεξ είναι το πρωινό της Κυριακής.

Οι φαντασιώσεις των Ελλήνων γυναικών και αντρών αποκαλύπτονται και είναι super…πικάντικες!

Ποια είναι η αγαπημένη εποχή των ανθρώπων για σεξ; Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της έρευνας το καλοκαίρι θεωρείται η πιο αγαπημένη εποχή όλων για ερωτικές περιπτύξεις και μετά ακολουθεί ο χειμώνας, η άνοιξη και το φθινόπωρο.

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης πως το αλκοόλ δεν παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο συχνά θα κάνει ένα ζευγάρι σεξ. Το 60% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν πως δεν συμηθίζουν να πίνουν αλκοόλ πριν κάνουν σεξ.

Λογομαχείς από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον αγαπημένο σου; Είστε ευτυχισμένοι…

Τέλος, αν αναρωτιέσαι ποια ήταν η λιγότερο δημοφιλής μέρα για σεξ, να σε ενημερώσω πως ο περισσότερος κόσμος ψήφισε τη Δευτέρα!

 

You may also like

Hot News