Ποια σχέση έχει τις λιγότερες πιθανότητες να πετύχει;

By

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Business Insider, αποκαλύπτει ποια σχέση έχει τις λιγότερες πιθανότητες να πετύχει!

Οι ερευνητές ασχολήθηκαν με 400 ετεροσεξουαλικά ανύπαντρα ζευγάρια ηλικίας από 19-35 ετών, και τα παρακολούθησαν επί εννιά μήνες, ρωτώντας πόσο πιθανό θα ήταν οι συμμετέχοντες να παντρευτούν τους συντρόφους τους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας οι σχέσεις που κάνουμε ανήκουν σε μία από τις τέσσερις παρακάτω κατηγορίες:

Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Πόσο συχνά κάνεις σεξ ανάλογα με την ηλικία σου;

1η κατηγορία: Εδώ ανήκουν τα ζευγάρια που η δέσμευσή τους επηρεάζεται από το σύντροφο τους. Εδώ η πιθανότητα γάμου αυξανόταν όσο προχωρούσε και εξελισσόταν η σχέση.

2η κατηγορία: Σε αυτή την κατηγορία η δέσμευση των ζευγαριών εξαρτάται από την κοινωνία. Η αντίληψη των συμμετεχόντων για τη σχέση τους άλλαξε εξαιτίας εξωτερικών κοινωνικών επηρεασμών.

3η κατηγορία: Εδώ ανήκουν τα ζευγάρια που η εξέλιξη της σχέσης έχει να κάνει με τις συγκρούσεις μεταξύ τους, τους τσακωμούς και τις εντάσεις. Σε αυτά τα ζευγάρια η εξέλιξη της σχέσης δεν ήταν εμφανής καθόλη τη διάρκεια της έρευνας.

4η κατηγορία: Εδώ βλέπουμε τα ζευγάρια που οι δραματικές εντάσεις επηρεάζουν τη μεταξύ τους δέσμευση.«Τα ζευγάρια με σχέση με μεγάλες εντάσεις φαίνεται πως έχουν μία σχετικά γρήγορη πρόοδο προς τη διάλυση της δέσμευσης που συνοδεύεται από αρνητική άποψη για τη σχέση τους» σημειώνεται στη μελέτη.

Αυτή η έρευνα δεν θα σου αρέσει καθόλου…γιατί καταστρέφει τη γιορτή των ερωτευμένων

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News