Πόσο σεξ κάνουν οι Έλληνες κατά τη διάρκεια της καραντίνας; Νέα έρευνα αποκαλύπτει…

By

Τι συμβαίνει με τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορωνοιού; Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποια είναι η πραγματικότητα στις σχέσεις των Ελλήνων.

Η νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών αναφέρεται στην επίδραση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας στη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων και σε αυτήν συμμετείχαν 600 άνδρες και γυναίκες από όλη την επικράτεια.

Στην ερώτηση «πιστεύετε ότι η καραντίνα αυξάνει την συχνότητα των σεξουαλικών επαφών;», το 62,83% απάντησε ναι και μόλις το 37,17% όχι.

Το 46,33% είπε ότι κάνει σεξ μία φορά την εβδομάδα, το 27,33% κάνει σεξ έως τρεις φορές την εβδομάδα, το 14,83% κάνει σεξ 3-5 φορές την εβδομάδα και πάνω από 5 φορές την εβδομάδα το 11,50%.

Απίστευτη έρευνα αποκαλύπτει πως ο κορωνοιός θα αυξήσει δραματικά τα διαζύγια

«Φαίνεται ότι οι πολλές απαγορεύσεις, στις οποίες καλούμαστε να υπακούσουμε τελευταία, προκειμένου να συμβάλλουμε στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, έχουν «φουντώσει» το ερωτικό πάθος. Αυτό, σε συνδυασμό με τον πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο, που έχουν, πια, οι περισσότεροι, δίνει χώρο στη φαντασία και στην ευρηματικότητα να ανθίσουν. Εξάλλου είναι γνωστά τα οφέλη του σεξ στην υγεία. Δυναμώνει το ανοσοποιητικό, γυμνάζει, προσφέρει ηρεμία», εξήγησε ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών και επικεφαλής της έρευνας.

Το 36,17% αποκάλυψε ότι η καραντίνα δεν έχει επηρεάσει την ερωτική του ζωή, κάτι που δεν ισχύει για το 35,67%. Για το 28,17%, η καραντίνα έχει θετική επίπτωση στην ερωτική του ζωή.

Στην ερώτηση πώς έχουν επηρεάσει οι συνθήκες καραντίνας την διαπροσωπική σχέση με τον/την σύντροφο, το 40,17% είπε πως δεν την έχουν επηρεάσει και το 37,67% είπε θετικά.

«Αυτό μας έκανε εντύπωση, καθώς ο εγκλεισμός συνήθως γίνεται αιτία προστριβών για «ψύλλου πήδημα». Ξαφνικά το ποιος θα κατεβάσει τα σκουπίδια ή το ποιος θα μαζέψει τα πιάτα μπορεί να πυροδοτήσει έντονους καβγάδες, που έστω και για λίγο απομακρύνουν το ζευγάρι. Μπορεί αυτά τα ευρήματα να τα βλέπουμε, επειδή είμαστε ακόμη στην αρχή της καραντίνας και οι σύντροφοι αντέχουν. Σε κάθε περίπτωση θα δείξει», επεσήμανε ο χειρουργός ουρολόγος ανδρολόγος Χρήστος Φλιάτουρας.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Έρευνα απέδειξε τι πρέπει να κάνεις για περισσότερο σεξ στην καραντίνα

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News