Σεξ και φαγητό: Πόσες φορές τα σκέφτονται οι γυναίκες μέσα σε μια μέρα (+πόσες φορές οι άντρες);

By

Eίναι γεγονός πως οι άντρες σκέφτονται πολλές φορές μέσα στη μέρα τους το σεξ! Όσο και να μην το παραδεχόμαστε η αλήθεια είναι πως και οι γυναίκες σκεφτόμαστε το σεξ αρκετά και μάλιστα μια νέα έρευνα έρχεται για να το αποδείξει.

Συγκεκριμένα, έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο του Οχάιο έδειξε ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ 34,2 φορές την ημέρα, δηλαδή κάθε 28 λεπτά, ενώ οι γυναίκες 18,6 φορές την ημέρα, δηλαδή κάθε 51 λεπτά. Οι επιστήμονες δεν υπολόγισαν στις μετρήσεις τους τις οκτώ ώρες ύπνου ημερησίως που όρισαν ως δεδομένο για την έρευνά τους.

Επίσης, η ίδια έρευνα απέδειξε ότι το 59% των ανδρών σκέφτονται το σεξ αρκετές φορές μέσα στη μέρα, σε σύγκριση με το 45% των γυναικών.

σεξ

Όσον αφορά το φαγητό οι άνδρες το σκέφτονται 25,1 φορές την ημέρα δηλαδή μια φορά κάθε 38 λεπτά, ενώ οι γυναίκες το σκέφτονται κατά μέσο 15,3 φορές την ημέρα, δηλαδή κάθε 62 λεπτά.

Τέλος, η έρευνα ασχολήθηκε και με τον ύπνο αποδεικνύοντας ότι οι άνδρες τον σκέφτονται κάθε 33 λεπτά, ενώ οι γυναίκες κάθε 72.

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Πως οι άντρες σκέφτονται πολύ πιο συχνά το σεξ. το φαγητό και τον ύπνο, ενώ οι γυναίκες ασχολούνται μάλλον…με άλλου είδους θέματα!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News