Το σεξ μας κάνει να νιώθουμε σα να βγάζουμε 50.000 ευρώ το χρόνο χωρίς να δουλεύουμε

By

Απίστευτο και όμως αληθινό! Το σεξ μας δίνει την ικανοποίηση και την χαρά που θα μας έδινε η αύξηση του ετήσιου εισοδήματος μας.

Και μπορεί η οικονομική κρίση να μας βυθίζει όλο και περισσότερο στην θλίψη, ωστόσο, το μυστικό για ευεξία είναι το να κάνουμε περισσότερο σεξ.

Τα ευχάριστα συναισθήματα που μας προσφέρει η ερωτική συνεύρεση είναι παρόμοια με εκείνα που θα απολαμβάναμε αν ξαφνικά αρχίζαμε να βγάζουμε επιπλέον 50.000 ευρώ το χρόνο, σύμφωνα με επιστημονικό άρθρο της επιθεώρησης Social Psychological and Personality Science. Η ιδανική συχνότητα για να δώσουμε αυτή την ώθηση στην ψυχική μας διάθεση είναι μία φορά την εβδομάδα. Όταν το σεξ γίνεται συχνότερα δεν κερδίζουμε περισσότερα ψυχικά οφέλη, ενώ όταν συμβαίνει σπανιότερα η ευεργετική δράση του εξασθενεί.

Πάντως, σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα φιλιά, οι αγκαλιές και χάδια ενδεχομένως να παίζουν σημαντικότερο ρόλο στην ψυχολογία μας και από το πόσο συμβαίνει η ερωτική πράξη.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
FITNESS KeepUp Like a Star News & Trends

Βρήκαμε τα workouts που λατρεύουν οι celebrities του Χόλυγουντ!

Αν αυτοί προλαβαίνουν να προπονηθούν, τότε γιατί όχι και εμείς! Είτε πρόκειται για ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, είτε για...
Διαβάστε Περισσότερα