Ζώδια: Ποιοι θα έχουν τύχη στον έρωτα τον Φεβρουάριο!

By

Ο Φεβρουάριος μπήκε και όταν η συζήτηση έρχεται στα ζώδια, η απορία είναι μία: για ποια ζώδια αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα ερωτικός;

Σε γενικές γραμμές ο Φεβρουάριος είναι ένας ερωτικός μήνας, αφού περιλαμβάνει και τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όμως ειδικά ο Φεβρουάριος του 2020, αναμένεται να είναι άκρως ερωτικός, αφού σύμφωνα με τους αστρολόγους πολλά ζώδια θα δουν μεγάλη εύνοια στα ερωτικά τους.

Ζώδια: Μεγάλη προσοχή. Αυτά τα ζώδια δεν αγαπούν ΠΟΤΕ στη ζωή τους!

Τα τυχερά ζώδια στον έρωτα τον Φεβρουάριο
Μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, προσφέροντας ερωτική εύνοια στους Ιχθείς, Παρθένους, Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου.

Δεν θα λείψουν όμως και τα πάθη για τους Ταύρους του 3ου δεκαημέρου που μπορεί να έχουν μία σημαντική ερωτική εξέλιξη ή και γνωριμία μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον.

Επιπλέον οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου μπορούν στις αρχές του μήνα να πάρουν μία σημαντική ανάσα στη σχέση τους.

Ζώδια και σεξ: Ποιο κάνει πιο συχνά; Ποιο έχει περισσότερους συντρόφους; Ποιο είναι πιο ικανοποιημένο;

Από τις 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Κριού. Ο έρωτας τότε γίνεται ένα βιαστικό παιχνίδι διεκδίκησης και ενθουσιασμού με τους Κριούς, Ζυγούς και Τοξότες να έχουν τα πρωτεία της ερωτικής εύνοιας ως και το τέλος του μήνα.

Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι αναμένεται επίσης να έχουν μία αισιόδοξη περίοδο ανεμελιάς, μετακινήσεων, επαφών και νέων γνωριμιών.

Ποια άλλα ζώδια όμως ευνοούνται στα αισθηματικά τους το Φεβρουάριο;
Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθείς και Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου μπορείτε να πάρετε μια ανάσα. Παρθένοι, Ιχθείς, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου θα δείτε επίσης μεγάλη εύνοια στα ερωτικά σας.

Πηγή: zografounews.gr

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Τα top χτενίσματα που λατρεύουν οι Γαλλίδες και θα πρωταγωνιστήσουν την άνοιξη

Όταν μιλάμε για ανεπιτήδευτη φινέτσα, οι Γαλλίδες μας έρχονται κατευθείαν στο μυαλό αφού καταφέρνουν τόσο με το στιλ τους όσο και...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Δείτε γιατί πρέπει το avocado oil να πάρει σημαντική θέση στη ρουτίνα περιποίησης

Τα έλαια είναι μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες σας όσο αφορά την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών. Χαρίζουν θρέψη,...
Διαβάστε Περισσότερα