Τα 5 πράγματα που με κάνουν να χαμογελώ αυτή την εβδομάδα

By

Εσύ και εγώ είμαστε (για τα) αστέρια και εκεί ακριβώς θα σε πάω αυτή την εβδομάδα!

Πάρε τον αγαπημένο σου από το χέρι και περιπλανηθείτε στην Πνύκα και στο λόγο των Νυμφών, κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης.

αστεροσκοπείο

Η ρομαντική βόλτα σας θα καταλήξει στο Αστεροσκοπείο Αθηνών και το ιστορικό τηλεσκόπειο Δωρίδη που κατασκευάστηκε το 1902 και προσφέρεται και πάλι στο κοινό για βραδινές περιπλανήσεις στον Αττικό ουρανό. Για το πρόγραμμα των ξεναγήσεων μπορείς να μπεις εδώ www.noa.gr (Δες εδώ)

τηλεσκόπιο

Μετά τη ρομαντζάδα, και αφού καταλήξετε και οι δύο ότι δεν έχετε την παραμικρή ιδέα που τελικά βρίσκεται η Ανδρομέδα και πόσο μακριά μας βρίσκεται ο Άρης, μπορείς να κάνεις την πολυγυρισμένη και να τον πας σε ένα απόλυτα καινούριο εστιατόριο στην Πλάκα που σίγουρα δεν θα το ξέρει.

Seven Food Sins

Λέγεται Seven Food Sins και τώρα που σου το είπα μάλλον κατάλαβες και γιατί σου το προτείνω, ε; Αμαρτία σωστή η σαλάτα με ταλιάτα τόνου, τα κεφτεδάκια με jalapenos και οι άλλες δημιουργίες των Τάσου Σταθάτου και Κώστα Χρόνη και το πρωινό, καθόλου άσχημο επίσης! (Seven Food Sins, Φιλομούσου Εταιρείας 1, Πλάκα).

Και αφού σε πήγα σε αυτή τη γειτονιά, έλα να μείνουμε λίγο ακόμη γιατί πολύ μου αρέσει εδώ. Το Σινέ Θησείο, ένα από τα ωραιότερα open-air σινεμά της πόλης τι παίζει, ρωτάς; Καλή ερώτηση, θα σου πω αμέσως! Παίζει το «Έρωτας Χωρίς Δεσμεύσεις», μια κομεντί αγάπης μεταξύ δύο sex-maniacs που παίζεται στις 20.40 και στις 22.40. Κερνάς ποπ-κορν είπαμε;  Δες το trailer ΕΔΩ

Τώρα θα σε χαλαρώσω λίγο γιατί πολύ σουρτούκεψες και μου κουράστηκες. Σου βρήκα το τέλειο βιβλίο για τα βράδια της εβδομάδας που πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς και δεν θέλεις να βγεις. Λέγεται «Γκρέυ. Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι μέσα από τα μάτια του Κρίστιαν». Κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από τις εκδόσεις Πατάκη και εννοείται ότι είναι το πιο καυτό ανάγνωσμα των ημερών.

Γκρέυ

Και επειδή ζούμε στην ομορφότερη χώρα της Μεσογείου, μπορεί και του κόσμου, και εδώ το καλοκαίρι αργεί να φύγει, αργώ και εγώ να επιλέξω φθινοπωρινά ακούσματα.  Bossa Nova λοιπόν, για μία 1 ώρα και κάτι, και σε περιμένω στην παραλία!

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News