Τα καλύτερα tips ύπνου για το μωρό σου στα δίνουν πραγματικές μαμάδες!

By

Ακούω πολύ συχνά γύρω μου μαμάδες να παραπονιούνται πως δεν μπορούν να κοιμήσουν τα παιδιά τους καθώς τους έχουν πάρει τον αέρα. Δες τα πιο απλά αλλά αποτελεσματικά tips που σου δίνουν πραγματικές μαμάδες.

Τύλιξε το μωρό σου

Όταν προετοιμάζεις το μωρό σου για ύπνο οι περισσότερες μαμάδες λένε πως το τύλιγμα είναι το κλειδί. Το μωρό αισθάνεται πιο ασφαλές τυλιγμένο μέσα στην κουβερτούλα του σαν να βρίσκεται στη μήτρα της μαμάς του. Έτσι κοιμάται πολύ πιο εύκολα και πολύ καλύτερα.

Δείξ’του την αγάπη σου

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την αγάπη, τη φωνή και τη ζεστή αγκαλιά της μαμάς. Και μόνο η μυρωδιά σου θα το ηρεμήσει και θα το προετοιμάσει για τον ύπνο. Επίσης, ένα ζεστό, χαλαρωτικό μπανάκι θα βοηθήσει πολύ.

kl_mwro02

Χρησιμοποίησε έναν υπνόσακο

Όταν το μωρό σου μεγαλώσει λίγο και δεν μπορείς να το τυλίξεις με το κουβερτάκι, άρχισε να το βάζεις μέσα σε έναν υπνόσακο. Αυτός διατηρεί το μωρό ζεστό όλο το βράδυ.

Έχε μια στάνταρ ρουτίνα

Αυτό που λένε σε όλες τις νέες μαμάδες είναι να υιοθετήσουν μια ρουτίνα και οι περισσότερες δεν μπορούν να καταλάβουν το λόγο που τους το λένε, μέχρι να το κάνουν. Εκεί κατανοούν πόσο βολικό και σημαντικό είναι.

Τραγούδησέ του

Αν σου αρέσει να τραγουδάς και έχεις και καλή φωνή μπορείς να τραγουδάς όμορφα νανουρίσματα στο παιδί σου. Έτσι, κάθε φορά που θα ακούει τα γνώριμα τραγουδάκια σου θα καταλαβαίνει πως είναι ώρα για ύπνο.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News