Τα μυστικά των ανθρώπων που δεν αργούν ποτέ!

By

Αν είσαι από τους ανθρώπους που καθυστερούν πάντα στα ραντεβού τους, τότε θα πρέπει να διαβάσεις παρακάτω για να δεις τι κάνουν όλοι εκείνοι που είναι πάντα συνεπής και δεν καθυστερούν ποτέ. Αν μπορούν να το κάνουν εκείνοι, μπορείς να το κάνεις και εσύ.

Χρονομετρούν το χρόνο που βάφονται

Αν θέλεις να κάνεις το τέλειο smoky eye κάν’το όταν δεν θα έχεις κάποιον να σε περιμένει. Η πρωινή ρουτίνα ομορφιάς σου πρέπει να διαρκεί το πολύ 10 λεπτά. Βάλε χρονόμετρο στο κινητό σου και ξεκίνα. Μόλις χτυπήσει το χρονόμετρο, άσε τη μάσκαρα κάτω.

Φτιάχνουν πρωινό από την προηγούμενη μέρα

Πολλοί από αυτούς που είναι πάντα στην ώρα τους έχουν προετοιμάσει το πρωινό τους από την προηγούμενη μέρα και έτσι δεν καθυστερούν στις δουλειές τους. Τα σαββατοκύριακα κάνε ό,τι θέλεις αλλά τις καθημερινές πρέπει να είσαι έτοιμη να φύγεις ανά πάσα στιγμή.

kl_douleia01

Ετοιμάζουν το τι θα φορέσουν από την προηγούμενη μέρα

Εκείνοι που είναι πάντα έτοιμοι στην ώρα τους έχουν βγάλει αποβραδύς τα ρούχα που θα φορέσουν την επόμενη μέρα στο γραφείο. Έτσι, δεν χρειάζεται να δοκιμάζουν ρούχα πρωί-πρωί και να καθυστερούν μην μπορώντας να διαλέξουν τι θα φορέσουν.

Έχουν ένα συγκεκριμένο μέρος που αφήνουν τα κλειδιά τους

Αν δεν έχεις ένα συγκεκριμένο μέρος να αφήνεις τα κλειδιά σου, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα ψάχνεις συχνά. Βρες ένα σημείο όπου θα τα αφήνεις κάθε μέρα και έτσι δεν θα καθυστερείς ποτέ τουλάχιστον γι’αυτό το λόγο.

Ακολουθούν τον κανόνα του 40%

Αν ξέρουν πως χρειάζονται 30 λεπτά για να φτάσουν κάπου τότε θα φύγουν τουλάχιστον 42 λεπτά νωρίτερα για να είναι σίγουρα στην ώρα τους. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις στο δρόμο σου και τι μπορεί να σε καθυστερήσει να φτάσεις στην ώρα σου στη δουλειά σου.

Βγαίνουν από τα social media

Καλό είναι τα πρωινά που βιάζεσαι να πας στο γραφείο να μην μπαίνεις καν στη διαδικασία να τσεκάρεις το facebook ή το instagram. Θα χάσεις πολύ χρόνο χωρίς να το καταλάβεις. Τσέκαρέ τα στο δρόμο αν πηγαίνεις στη δουλειά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή αργότερα που θα κάνεις το διάλειμμά σου στη δουλειά.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News