Τα πιο πρωτότυπα δώρα για τον αγαπημένο σου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

By

Ξέρω… έχεις στερέψει από ιδέες. Αυτό παθαίνουμε όλες μας λίγο πριν από αυτή τη μέρα που περιμένουμε πώς και πώς (ναι, ναι! δεν την περιμένουμε όλες πώς και πώς. Απλά ελπίζουμε βαθιά μέσα μας να εμφανιστεί στην πόρτα με μια τεράστια ανθοδέσμη και να μας πει ένα χρόνια πολλά έτσι για τους τύπους).

Φέτος σου έχω απίθανα και πρωτότυπα δώρα που μπορείς να του κάνεις εκείνη την ημέρα ή που θα σου δώσουν έμπνευση για κάτι άλλο.

Μεταλλικά παγάκια: Αν το αγόρι σου ή ο άντρας σου αγαπάει το ουίσκι και θέλει να πίνει ένα ποτηράκι που και που χαλαρώνοντας τα βράδια στο σπίτι, τότε σίγουρα τα μεταλλικά παγάκια θα του κάνουν μεγάλη εντύπωση και θα τα λατρέψει.

kl_dwro

Ανοιχτήρι σούπερ ήρωας: Μπορεί να έχει εκατό ανοιχτήρια αλλά τέτοιο ανοιχτήρι που θα του θυμίζει τα παιδικά του χρόνια, σίγουρα δεν έχει. Με μόλις 6 ευρώ μπορείς να του πάρεις ένα δώρο που σίγουρα θα τον κάνει να χαμογελάσει.

kl_dwro01

Ομπρέλα για ποδηλάτες: Αν ο αγαπημένος σου είναι λάτρης του ποδηλάτου τότε αυτό το δώρο θα του επιτρέπει να βγαίνει βόλτα ακόμα και όταν έξω βρέχει.

kl_dwro02

Hammock Table: Το πόσο θα αγαπήσει ένα τέτοιο τραπεζάκι, δεν λέγεται. Κρέμασέ το από το ταβάνι και πες του πως αυτή θα είναι η γωνιά του. Εκεί θα μπορεί να ακουμπάει το ποτό του, τα γυαλιά του, τα βιβλία του και ό,τι άλλο θέλει.

kl_dwro05

Ένα ιδιαίτερο ποτήρι για μπύρα: Αν δεν είναι αθεράπευτα ρομαντικός, τότε ψάξε για ένα δώρο που θα του είναι χρήσιμο. Όσοι αγαπούν την μπύρα, σίγουρα θα αγαπήσουν και αυτό το ποτήρι. Δες αυτό ή σκέψου κάποιο άλλο που πιστεύεις ότι μπορεί να αρέσει στον δικό σου αγαπημένο.

kl_dwro04

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News