Τι άλλο θα δούμε! Θέλεις να μείνεις έγκυος; Μάθε πόσες φορές μέσα σε 1 ώρα πρέπει να κάνεις σεξ!

By

Στις μέρες μας είναι η αλήθεια ότι οι γυναίκες δυσκολεύονται να μείνουν έγκυες. Όχι όλες, υπάρχει όμως ένα μεγάλο ποσοστό που καταφεύγει στις εξωσωματικές. Πριν από λίγο καιρό είχα  μία συζήτηση με μία γνωστή μου η οποία μου έλεγε ότι κάνει προσπάθειες για να κάνει παιδάκι. Της έδωσα τις ευχές μου και μου είπε την εξής ατάκα η οποία ομολογουμένως με άφησε άφωνη: «Άσε τις ευχές σε μένα και δώσε τις στον άντρα μου για να μου κάνει πολλές φορές σεξ». Δεν κατάλαβα τι εννοούσα, αλλά αμέσως πρόσθεσε: «Εσύ που ασχολείσαι και με το ιατρικό ρεπορτάζ δεν διάβασες τη νέα έρευνα που λέει ότι μπορείς να πιάσεις παιδί εύκολα αν ο άντρας σου σου κάνει δύο φορές σεξ την ώρα»; «Όχι», απάντησα αποσβολωμένη. Πήγα σπίτι την ίδια στιγμή και μπήκα στα ξένα sites προκειμένου να μάθω τα πάντα γι’ αυτήν την έρευνα.

Αν ένας άντρας θέλει να αυξήσει σε τεράστιο ποσοστό την γονιμότητά του πρέπει να επικεντρωθεί στο πόσες φορές μπορεί να κάνει σεξ μέσα σε μία ώρα.

sex11

Αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα έρευνας από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο North Middlesex στο Λονδίνο. Συνολικά συμμετείχαν 73 υγιή κατά τ’ άλλα ζευγάρια, τα οποία όμως ήταν σε διαδικασία ενδομήτριας σπερματέγχυσης.
Σύμφωνα με τα ευρήματα των επιστημόνων, με το να κάνει ένας άντρας σεξ δύο φορές μέσα σε μία ώρα θα μπορούσε να τριπλασιάσει την πιθανότητα να γίνει πατέρας. Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά εκείνη που μετράει περισσότερο!

Κατά τη διάρκεια της έρευνας όταν οι συμμετέχοντες άνδρες, οι οποίοι είχαν χαρακτηριστεί ως υπογόνιμοι, παρήγαγαν δύο δείγματα σπέρματος μέσα σε μια ώρα και το δεύτερο δείγμα ήταν εκείνο που χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία, αυτό οδήγησε σε ποσοστό επιτυχούς κύησης της τάξης του 20%. Αυτό αντιστοιχεί σε τριπλάσια αύξηση από το 6% ποσοστό επιτυχίας που αναμενόταν με αυτήν την τεχνική.

sexpaidi2

Δεκαπέντε από τις γυναίκες που συμμετείχαν έμειναν έγκυες από την πρώτη κιόλας εφαρμογή αυτής της μεθόδου και άλλες δέκα έμειναν έγκυες την δεύτερη φορά που τα ζευγάρια δοκίμασαν αυτή την τακτική για να κάνουν παιδί, ένα μήνα αργότερα, δίνοντας ένα συνολικό ποσοστό επιτυχίας που φτάνει στο εντυπωσιακό 34%.

Ακόμη το σκέφτεσαι; Δοκίμασέ το γιατί δεν έχεις να χάσεις τίποτα!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News