Τι είναι το “series cheating” που μπορεί να οδηγήσει εσένα και το ταίρι σου στον χωρισμό;

By

Λέγεται πώς το 15% των ζευγαριών πλέον χωρίζουν λόγω αυτού.

Τα πράγματα αλλάζουν και εκεί που οι περισσότεροι χώριζαν μέχρι τώρα για λόγους όπως είναι η απιστία, η ρουτίνα και η ασυμφωνία χαρακτήρων, τώρα χωρίζουν και λόγω series cheating.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που έκανε η βρετανική τράπεζα Barclays ένας στους έξι που έλαβαν μέρος έχει τσακωθεί με το ταίρι του λόγω του ότι ο ένας από τους δύο είδε μόνος του ένα επεισόδιο σειράς που συνήθιζαν να βλέπουν μαζί. Μάλιστα το 15% των ερωτηθέντων χώρισε και γι’αυτόν τον λόγο. Κουφό;

Από ότι φαίνεται το έταιρον ήμιση το εξέλαβε ως μια μορφή “απιστίας” αφού το να βλεπουν το συγκεκριμένο σήριαλ μαζί ήταν μια ιεροτελεστία που είχαν ως ζευγάρι.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα μπεις στο πειρασμό να δεις το επόμενο επεισόδιο σειράς που βλέπετε μαζί οι λύσεις είναι δύο. Είτε δεν θα το κάνεις είτε θα το κάνεις και δεν θα το πεις. Αυτό σημαίνει πως θα αναγκαστείς να δεις το συγκεκριμένο επεισόδιο δύο φορές. Εκτός κι αν θέλεις να χωρίσετε!

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

“Κάνω διατροφή” και έχω επιθυμία για γλυκό! Πώς το λύνω;

Είναι το συναίσθημα που δημιουργείται σχεδόν αυτόματα αργά το βράδυ και μάλιστα σε περίεργες ώρες, που ξαφνικά έχετε μία...
Διαβάστε Περισσότερα
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Το Μενου της εβδομάδας (25/11-1/12): Τι να φας για βραδινό από Δευτέρα έως Κυριακή!

Για να μην αγχώνεσαι για το τι θα μαγειρέψεις κάθε μέρα, σου έχω παρακάτω ένα υγιεινο, θρεπτικο μενού για...
Διαβάστε Περισσότερα