Τι είναι το “series cheating” που μπορεί να οδηγήσει εσένα και το ταίρι σου στον χωρισμό;

By

Λέγεται πώς το 15% των ζευγαριών πλέον χωρίζουν λόγω αυτού.

Τα πράγματα αλλάζουν και εκεί που οι περισσότεροι χώριζαν μέχρι τώρα για λόγους όπως είναι η απιστία, η ρουτίνα και η ασυμφωνία χαρακτήρων, τώρα χωρίζουν και λόγω series cheating.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που έκανε η βρετανική τράπεζα Barclays ένας στους έξι που έλαβαν μέρος έχει τσακωθεί με το ταίρι του λόγω του ότι ο ένας από τους δύο είδε μόνος του ένα επεισόδιο σειράς που συνήθιζαν να βλέπουν μαζί. Μάλιστα το 15% των ερωτηθέντων χώρισε και γι’αυτόν τον λόγο. Κουφό;

Από ότι φαίνεται το έταιρον ήμιση το εξέλαβε ως μια μορφή “απιστίας” αφού το να βλεπουν το συγκεκριμένο σήριαλ μαζί ήταν μια ιεροτελεστία που είχαν ως ζευγάρι.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα μπεις στο πειρασμό να δεις το επόμενο επεισόδιο σειράς που βλέπετε μαζί οι λύσεις είναι δύο. Είτε δεν θα το κάνεις είτε θα το κάνεις και δεν θα το πεις. Αυτό σημαίνει πως θα αναγκαστείς να δεις το συγκεκριμένο επεισόδιο δύο φορές. Εκτός κι αν θέλεις να χωρίσετε!

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Ρωτήσαμε μια trainer πόσο συχνά πρέπει να περπατάς για να χάσεις βάρος και η απάντησή της θα σε εκπλήξει

Αν είσαι νέα στο θέμα “άσκηση” τότε είναι πολύ πιθανό να έχεις βάλει τουλάχιστον προς το παρόν μόνο το...
Διαβάστε Περισσότερα