Τι γίνεται όταν βγάζεις περισσότερα χρήματα από τον σύντροφό σου; Ιδού η απορία!

By

Καταρχάς να σου πω πως ζούμε στον 21ο αιώνα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθεις άσχημα επειδή έτυχε να βγάζεις περισσότερα χρήματα από τον άντρα σου!

Είναι γεγονός πως οι γυναίκες στις μέρες μας παίρνουν περισσότερα πτυχία από τους άντρες. Παρόλα αυτά, όμως, θα κοιτάνε σαν εξωγήινο έναν άντρα που πηγαίνει το παιδί του στον παιδότοπο ενώ η γυναίκα του δουλεύει.

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο στη δική σου σχέση ή οικογένεια, δες τι μπορείτε να κάνετε για να το αντιμετωπίσετε χωρίς να υπάρχουν προβλήματα (ανάμεσα σε σένα και τον άντρα σου που μπορεί να αισθάνεται κατώτερος ζώντας μια τέτοια κατάσταση).

kl_xrima03

Συνειδητοποιήστε πως οι παραδοσιακοί ρόλοι έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου

Παρόλο που μπορεί η δική σου μαμά να ήταν νοικοκυρά στο σπίτι και να μεγάλωσε εσένα και τα αδέρφια σου χωρίς να δουλεύει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να αλλάξει. Ο άντρας σου πρέπει να μάθει να αγαπάει αυτό που κάνει και αν αυτή τη στιγμή δεν έχει δουλειά και πρέπει να κάτσει στο σπίτι με τα παιδιά, πρέπει να καταλάβει πως αυτή η δουλειά είναι η πιο σημαντική από όλες. Ταυτόχρονα αν δεν θέλει να κάθεται μπορεί να κάνει κάτι από το σπίτι (υπάρχουν και τέτοιες δουλειές) που θα τον βοηθάει να βγάζει κάποια χρήματα για να αισθάνεται ο ίδιος καλύτερα.

Μην τον κάνεις να αισθάνεται κατώτερος

Δεν χρειάζεται να του θυμίζεις συνεχώς πόσο τέλεια είναι η δουλειά σου και πόσα χρήματα βγάζεις από αυτήν. Ένα λάθος που κάνουν συχνά οι γυναίκες που βγάζουν περισσότερα χρήματα από τους άντρες τους είναι πως πάνω σε κάποιον καυγά, εκεί που τα νεύρα τους είναι τεντωμένα, πετάνε την φαρμακερή ατάκα “Ναι αλλά εγώ βγάζω περισσότερα χρήματα από σένα”… και εκεί είναι που καταστρέφονται όλα. Μην τον κάνεις να νιώσει ποτέ πως είσαι ανώτερη (έστω και μόνο οικονομικά). Δώσ’του να καταλάβει πως είστε μια οικογένεια και πως ό,τι έχετε είναι και των δύο. Σκεφτείτε πώς θα θέλατε να σας συμπεριφέρεται εκείνος σε μια αντίστοιχη κατάσταση και συμπεριφερθείτε του έτσι.

kl_xrima01

Επικεντρωθείτε στην μεγάλη εικόνα

Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι όπως είναι. Εσύ έχεις τη δουλειά σου και ο άντρας σου κάθεται ή βγάζει πολύ λιγότερα χρήματα από σένα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα συμβαίνει για πάντα. Μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν και να βγάζει εκείνος περισσότερα από εσένα ή εσύ να απολυθείς. Μπορεί επίσης να καταλήξετε να βγάζετε και τα ίδια. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι είστε μαζί. Είστε σύντροφοι και οικογένεια. Δεν έχει τίποτα άλλο σημασία.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News