Τι λέει το σχήμα των φρυδιών σου για το χαρακτήρα σου;

By

Λένε πως δεν πρέπει να κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο, αλλά αυτό ακριβώς κάνει η προσωπολόγος Jean Haner. Πιο συγκεκριμένα βλέποντας το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά κάποιου μπορεί να καταλάβει πολλά πράγματα για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του. Δες τι λένε για σένα τα φρύδια σου!

Καμπυλωτά φρύδια

kl_frydia01

Αν κάποιος έχει καμπυλωτά φρύδια είναι πολύ ευγενικός και σκέφτεται πάντα τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων. Όταν παίρνει μια απόφαση σκέφτεται τι θέλει ο ίδιος αλλά και τι θέλουν οι άλλοι έτσι ώστε το αποτέλεσμα να αρέσει σε όλους.

Ίσια φρύδια

kl_frydia02

Αν τα φρύδια σου είναι ίσια τότε σημαίνει πως είσαι ένα πολύ λογικό άτομο. Σκέφτεσαι τα πάντα πολύ προσεκτικά και δεν είσαι παρορμητική.

Φρύδια με κορυφή

kl_frydia03

Οι άνθρωποι που έχουν φρύδια με κορυφή παίρνουν αποφάσεις που βασίζονται στο συναίσθημα και τις παίρνουν πολύ γρήγορα. Έτσι, αν θέλουν να αποφασίσουν κάτι το κάνουν αμέσως χωρίς να βασίζονται στη λογική αλλά στο συναίσθημα της στιγμής.

Τα φρύδια της “Βασίλισσας”

kl_frydia04

Αν τα φρύδια σου είναι πολύ ψηλά τότε αυτό είναι σημάδι πως έχεις εξαιρετικό γούστο αλλά ταυτόχρονα είσαι και πολύ τελειομανής. Αυτό σημαίνει πως δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις γιατί στο μυαλό σου η σωστή απόφαση είναι μόνο μια.

Μεγάλα φρύδια

kl_frydia05

Οι άνθρωποι με μεγάλα φρύδια είναι αυτοί που έχουν και πολλούς φίλους. Έχουν έξτρα δύναμη πράγμα που σημαίνει πως μπορούν να αντιμετωπίζουν όλα τα “δράματα” των πολλών φίλων τους χωρίς να αισθάνονται καταβεβλημένοι ψυχικά.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News