Μήπως είσαι υπναρού; Δες πώς να γίνεις πρωινός τύπος!

By

Ζηλεύεις τις φίλες σου που ξυπνούν λίγο νωρίτερα από εσένα και δεν τους πλακώνει το πάπλωμα;

Σου έχω νέα! Δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά εάν ακολουθήσεις μερικούς έξυπνους τρόπους που θα σε κάνουν να γίνεις μία από αυτούς!

Άλλωστε αν το καλοσκεφτείς το πρωινό ξύπνημα έχει και αυτό πλεονεκτήματά του. ‘Εχεις όλη την ημέρα μπροστά σου, μπορείς να φας σαν άνθρωπος το πρωινό σου -και όχι με την ψυχή στο στόμα- και να σου μείνει και λίγος χρόνος για να γυμναστείς.

breakfast-at-tiffanys
Μην σου φαίνεται λοιπόν βουνό! Ξεκίνα τώρα αλλάζοντας κάπως έτσι το πρόγραμμά σου!

Πέσε νωρίτερα για ύπνο. Άσε τα άσκοπα ξενύχτια βλέποντας όλες τις αστυνομικές σειρές στην τηλεόραση και βάλε τον εαυτό σου στο κρεβάτι μια λογική ώρα, γύρω στις 11 το βράδυ.

Ρύθμισε το ξυπνητήρι σου 10 λεπτά νωρίτερα κάθε μέρα ούτως ώστε να μην πάθεις και πολιτισμικό σοκ από την απότομη αλλαγή.

Απόλαυσε ένα υγιεινό πρωινό, που θα δώσει ενέργεια για να ξεκινήσεις δυναμικά την ημέρα σου.

Βάλε στο πρωινό σου πρόγραμμα λίγη γυμναστική που θα σε κάνει να ξυπνήσεις και να δεις διαφορετικά την υπόλοιπη ημέρα.

Διατήρησε το ίδιο πρόγραμμα όλη την εβδομάδα. Αν τα πας καλά δεν είναι ανάγκη να τα χαλάσεις το ΣΚ! Άλλωστε σκέψου όλα αυτά που μπορείς να κάνεις αξιοποιώντας την ημέρα σου από το πρωί του Σαββάτου!

Το facebook μπορεί να περιμένει! Χαλάρωσε πριν πέσεις για ύπνο και άφησε το tablet ή το smartphone μακριά από το κρεβάτι σου.

Εάν έχεις πρόβλημα ύπνου κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο και άκου την αγαπημένη σου μουσική που θα σε ταξιδέψει.

Άσε κάτι να σε περιμένει! Μερικές φορές είναι ευκολότερα να σηκωθείς από το κρεβάτι αν έχεις κάτι να περιμένεις. Άφησε μερικά κεφάλαια από το αγαπημένο σου βιβλίο ή το επεισόδιο από την αγαπημένη σου σειρά!

Αν έχεις ανακαλύψει κάποιο άλλο μυστικό για να γίνεις πρωινός τύπος μη διστάσεις να το μοιραστείς μαζί μου!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News