Μπορείς και να κρατήσεις την πρωινή σου δουλειά και να χτίσεις μια επιτυχημένη δική σου επιχείρηση. Δες πώς…

By

Η επιτυχία θέλει δουλειά, ξενύχτια και υπομονή και αν αυτά είναι τρία στοιχεία που θεωρείς πως “τα έχεις” τότε δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις.

Η Emily Weiss (σούπερ επιτυχημένη fashion blogger) δούλευε ακόμα στη Vogue όταν αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της blog (τη δική της επιχείρηση).

Δούλευε συνήθως πολύ πρωί, πριν πάει στην κανονική της δουλειά και σηκωνόταν στις 5 τα ξημερώματα μιας και ήθελε να ανεβάζει 3 post την εβδομάδα. “Δεν θα μπορούσα να καταφέρω όλο αυτό χωρίς πάθος. Μόνο αν είσαι απίστευτα παθιασμένη με αυτό που κάνεις μπορείς να σηκώνεσαι κάθε πρωί στις 5”, λέει η ίδια και έχει απόλυτο δίκιο.

kl_douleia01

Και δεν είναι μόνο η Weiss που κατάφερε κάτι τέτοιο. Πολλές γυναίκες γίνονται επιτυχημένες επιχειρηματίες ενώ έχουν και κανονική οχτάωρη εργασία. Δες παρακάτω τους τρεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να κάνεις και εσύ το ίδιο.

Μάθε από το αφεντικό σου

Παρατηρώντας τη συμπεριφορά και τον τρόπο που δουλεύει το αφεντικό σου μπορεί να σου δώσει το πείσμα και τη δύναμη που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις. Για να έχει και αυτός μια επιτυχημένη επιχείρηση σημαίνει πως μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ η μελέτη του.

Αξιολόγησε την ιδέα σου

Δεδομένου ότι μια μέρα έχει μόνο 24 ώρες τις περισσότερες από τις οποίες δουλεύεις στην πρωινή δουλειά σου, κοιμάσαι και βλέπεις την οικογένεια και τον σύντροφό σου, είναι πολύ σημαντικό να δεις τι μπορείς να κάνεις στις λίγες ώρες που σου απομένουν. Κάνε σωστά βήματα και σωστές κινήσεις για να αποδώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η δική σου επιχείρηση. Δεν μπορείς να κάνεις δύο δουλειές ταυτόχρονα για πάντα.

Οργανώσου και θέσε προτεραιότητες

Δεν είναι πάντα το ζητούμενο να δουλεύεις άπειρες ώρες. Όλα έχουν να κάνουν με το να δουλεύεις έξυπνα. Χώρισε τις δουλειές σου και το χρόνο σου και οργανώσου σωστά. Μόνο έτσι θα καταφέρνεις σε τόσο λίγο χρόνο (αφιερώνοντας το πολύ 3 ώρες την ημέρα) να είσαι σούπερ παραγωγική και να οδηγήσεις την επιχείρησή σου στην επιτυχία. Κάνε κάθε φορά ό,τι χρειάζεται θέτοντας προτεραιότητες και μην σκέφτεσαι ότι χάνεις χρόνο οργανώνοντας τις δουλειές σου. Θα γλιτώσεις πολύ χρόνο στην πορεία.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News